Erdoğan ve Obama'nın Çok Konuşulan Fotoğrafı!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Barack Obama'nın sosyal medyada çok konuşulan fotoğrafı hakkında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'tan görüntülü açıklama geldi.

G20 Zirvesi hakkında sosyal medya hesaplarında en çok paylaşılan görüntü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Barack Obama'nın bir fotoğrafı oldu. Dünya liderlerinin topluca fotoğraf çektirdikleri anda Erdoğan ve Obama bir süre yan yana geldi. O sırada muhabirlerden birinin deklanşöre basması ile birlikte çok konuşulan fotoğraf ortaya çıktı. Sosyal medyada ve mizahi alanlarda oldukça konuşan bu fotoğraf hakkında bir sürü yorum yapıldı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank ise twitter hesabı üzerinden fotoğraf anının videosunu yayınlayarak, o karenin yalnızca açıdan dolayı öyle göründüğünü belirtti.  

G20 zirvesinde Cumhurbaşkanımızla Sayın Obama arasında yansıyan kare sadece açıdan kaynaklanıyor.Gerçeği yansıtmıyor

— Mustafa Varank (@varank)  

abd başkanı barack obama barack-obama Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan erdoğan ve obamının komik fotoğrafı g20 liderler zirvesi G20 zirvesi G20 zirvesinden konuşulan fotoğraf