Erdoğan ve Atatürk'ü Hedef Tahtasına Koymuştu! NATO Skandal Subayı Ordudan Attı

TAKİP ET

Norveç'te bir tatbikat sırasında Atatürk ve Erdoğan'ı hedef tahtasına koyan subayın yaptığı skandal sonrasında NATO duruma el attı ve Subayı ordudan attığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da yapılan skandalla ilgili açıklama yaparak tatbikatta bulunan 40 askerimizi geri çektiğini açıkladı.

Norveç’te bir tatbikat sırasında Atatürk ve Erdoğan’ı hedef tahtasına koyan subayın yaptığı skandal sonrasında NATO duruma el attı ve Subayı ordudan attığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da yapılan skandalla ilgili açıklama yaparak tatbikatta bulunan 40 askerimizi geri çektiğini açıkladı.

Norveç’te tatbikatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Atatürk’ün isimlerinin hedef tahtasına konulduğu ortaya çıkmıştı. NATO, duruma hemen el atarak bu skandala imza atan subayı ordudan attığını söyledi. Yaşanan skandalın hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklama yapmıştı. Konuyla ilgili Norveç Ortak Harp Merkezi Komutanlığı bir özür mektubu yayımladı.

NATO HEDEF GÖSTEREN SUBAYI ORDUDAN ATTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Atatürk’ün isimlerinin bulunduğu hedef tahtası skandalına imza atan subay hakkında NATO’nun verdiği kararla büyük skandala imza atan subayı ordudan attığını duyurdu. 

‘DÜŞAM LİDERİ BİYOGRAFİSİ’

Atatürk heykelinin de yer aldığı ‘Düşman Lideri Biyografisi’ büyük skandal yaratırken söz konusu heykeli yerleştiren teknisyenin yaptığı açıklamada Atatürk heykelini internetten yanlışlıkla yüklediğini söylediği ortaya çıktı. İlk skandalın hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan içinde hedef gösterildiği bir sahte hesap açıldığı ortaya çıktı. Erdoğan ve Atatürk’ün hedef gösterildiği olay sonrasında Norveç’li subayın ordudan atıldığı duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaşanan skandal sonrasında yaptığı açıklamada, bu durumun kabul edilemez olduğunu ve hedef tahtasında yer alan Atatürk ve şahsının isminin subay tarafından hedef gösterilmeye çalışıldığı olay hakkında tatbikatta yer alan 40 askeri çekeceklerini açıkladı.

 

NATO Açıklaması Norveç Subay Atatürk Erdoğan Skandal Hedef tahtası Erdoğan açıklama yaptı Tatbikat Askerler tatbikattan neden çekildi NATO Subayı kovdu