Elinde Cinsel Organıyla Ambulansı Bekledi! Karısı Cinsel İlişkide Kendini Kaybedip Penisini Kopardı

TAKİP ET

Tayvan'da bir kadın cinsel ilişki sırasında kendisini kaybederek kocasının cinsel organını kopardı. Kadının akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilirken cinsel ilişki sırasında kendisini kaybettiğini söylediği öğrenildi.

Tayvan’da bir kadın cinsel ilişki sırasında kendisini kaybederek kocasının cinsel organını kopardı. Kadının akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilirken cinsel ilişki sırasında kendisini kaybettiğini söylediği öğrenildi.

Tayvan’da karı kocanın cinse ilişkisi sırasında akıl almaz bir olay yaşandı. Kocasıyla cinsel ilişki yaşayan kadının ilişki sırasında kendisini kaybederek kocasının cinsel organını kopardığı öğrenildi. Kanlar içinde kalan talihsiz adam ambulansı elindeki kasenin içindeki testisleri ile beklediği görüldü.

KADININ AKIL SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL

Olay, Batı Tayvan Taichung kentinde meydana geldi. Cinsel ilişki sırasında kocasının testislerini ısırarak koparan kadının olay yerine ambulans çağırdığı öğrenildi. Ambulans olay yerine geldiğinde talihsiz adamın elinde testisleri ambulansın gelmesini beklediği görülürken kadının da sürekli olarak isteyerek olmadığını ve kazara yaptığını söylediği görüldü. Kadının akli dengesinin yerinde olmadığı da iddialar arasında yer aldı.

CİNDEL ORGANI ELİNDE AMBULANSI BEKLEDİ

49 yaşında olduğu öğrenilen Hsieh isimli kadının 51 yaşındaki kocası ile 26 Aralık 2017 tarihinde cinsel ilişkiye girdiği sıralarda kocasının testislerini kopardığı ve gece saat 02.00 sularında ambulans çağırarak yardım istediği öğrenildi. Ambulansın verilen adrese geldiğinde cinsel organı kopan adamın elinde bir kaseyle ambulansın gelmesini beklediği görülürken kendisine neden bunu yaptığı sorulan kadının heyecana kapıldım cevabını verdiği öğrenildi. Talihsiz adam hastaneye kaldırılırken burada yapılan müdahale ile sadece bir testisinin yerine dikilebildiği diğer testisinin ise enfeksiyon kapma korkusundan dolayı dikilemediği bilgisi verildi. Adamın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Dünya haberleri Tayvan Cinsel organ Kocasının cinsel organını koparan kadın Testis