Ehliyet Sınavında 10 Metrelik Duvardan Düşerek Öldü

TAKİP ET

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde yaşanan olayda, ehliyet sınavı için sınav alanına giden ve beklemeye başlayan 32 yaşındaki Akif Türkmen'in yaslandığı çit yıkıldı. Çitin yıkılmasıyla yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağı düşen Türkmen, yaşamını yitirdi. Olayı duyduktan sonra olay mahalline gelen Türkmen'in yakınları, Akif Türkmen'in hayatını kaybettiğini öğrenince sinir krizleri geçirdi.

Bayrampaşa ilçesindeki Altıntepsi Mahallesi Çiftlik Caddesi'nde ehliyet sınavı için belirlenen sınav noktasına giden 32 yaşındaki Akif Türkmen, sırasını beklediği esnada yaslandığı çit yıkıldı. Türkmen, çitin yıkılmasıyla dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarından aşağı düştü. 

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesine Rağmen Kurtarılamadı

AA'dan edinilen bilgiye göre Türkmen, Büyük İstanbul Otogarı'nda park halinde olan yolcu otobüslerinin arasına düşerek ağır yaralandı. Türkmen, sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Olaya tanık olan Melik Çiftçi, "Ehliyet sınavına girmek için yolun kenarında bekliyorduk. O esnada bir kişinin istinat duvarından aşağı düştüğünü söylediler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Türkmen'i hayata geri döndürmek için uzun süre kalp masajı yapıldı. Ancak sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yaşanan bu üzücü olaydan dolayı çok üzgünüz." dedi. 

Güvenlik Kameraları Olayı Kaydetti

Olayı duyan ve olayın yaşandığı mahalle gelen Türkmen'in yakınları, Türkmen'in yaşamını kaybettiğini öğrenince sinir krizi geçirdi. Ayrıca Türkmen'in istinat duvarından aşağı düştüğü o anları güvenlik kameraları kaydetti. 

İstanbul bayrampaşa büyük otogar ehliyet sınavı