Eğlenmek için gittiği mekanda iki garsonu bıçakladı

TAKİP ET

Beylikdüzü'nde bir barda alkolü fazla kaçıran bir müşteri, siparişi geç geldi diye ortalığı birbirine kattı. Yaşanan olayda iki garsonu bıçaklayan zanlının görüntüleri mekanda bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Beylikdüzü’nde bulunan bir barda yaşanan olayda, siparişinin geç geldiğini ileri süren müşteri barda kavga çıkarttı. Garsonlarla kavga eden alkollü müşteri tartıştığı iki garsonu birden bıçaklayarak bardan kaçtı. Olay anı mekanda bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay nasıl yaşandı?

Beylikdüzü’nde geçtiğimiz Cuma saat 02:00 sularında isminin ne olduğu henüz öğrenilemeyen zanlı ve yanında bulunan akrabası bir bara eğlenmeye gitti. Eğlenmek için gittikleri barda alkolün dozunu fazla kaçıran kişi mekanda sorun çıkarmaya başladı. Garsonlara sürekli problem çıkaran şahsa çalışanlar tarafından uyarı geldi. Tüm bunlara rağmen hal ve hareketine çeki düzen vermeyen şahıs ‘siparişim geldi kaldı’ diyerek sorun çıkarmaya devam etti. Mekan çalışanları durumu güvenlik görevlerini bildirdi. Masaya giden güvenlik görevlileri sorun çıkaran şahsın ve akrabasının mekandan çıkmalarını söyledi. Güvenlik görevlilerinin uyarısını dikkate alan şahıs ve yanında bulunan akrabası barı terk etti. 

Çıkarıldığı mekana dönen alkollü müşteri iki garsonu bıçakladı

Yaşanan bu duruma öfkelenen şahıs dışarı çıktıktan çok kısa bir süre sonra tekrar mekana geri döndü. İçeriye girdiği gibi önüne gelen çalışanlara yumruk ve tekmeler savurdu. Barın içinde başlayan kavga dışarı taştı. Park halinde olan aracına giderek içinde bulundurduğu bıçağı alan şahıs kavga ettiği garsonlardan  Emre C., ve Eyüphan D.,  isimli iki çalışanı bıçaklayarak olay yerinden aracıyla kaçtı. Bıçak darbesiyle yaralanan iki kişinin yardımına çalışma arkadaşları koştu. Olaya tanık olan herkes polisi ve ambulansı arayarak yaşananları anlattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı iki garson hastaneye kaldırıldı.

Barda bulunan müşteriler yaşanan kavgayı yaşanmamış saydı

Bar içinde çıkan şiddetli kavgaya tanık olan müşteriler, yaşanan olayı yaşanmamış saydı. Kimisi mekan çalışanları ve sorunlu şahsın kavga ettiği anları kameraya kaydederken kimisi ise arkadaşlarıyla sohbetine, eğlenmesine devam etti.

Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

Eğlenmek için gittiği mekanda olay çıkarıp, bar çalışanlarından iki garsonu bıçaklayan şahsın görüntüleri mekanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yaşanan olayla ilgili polis çalışmalarını sürdürüyor.

 

beylikdüzü barda çıkan kavga bıçaklanan garson