Edirne'de 13 Yaşındaki Çocuk Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı! 1 Çocuk Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Edirne'nin Menzilahir Mahallesi'de 13 yaşındaki U.B, 12 yaşında olan Erkan Mermi ile tartıştı ve tartışma sonrasında ise pompalı tüfekle arkadaşını vurarak öldürdü. İşte haberin detayı…

Edirne’nin Menzilahir Mahallesi’de 13 yaşındaki U.B, 12 yaşında olan Erkan Mermi ile tartıştı ve tartışma sonrasında ise pompalı tüfekle arkadaşını vurarak öldürdü. İşte haberin detayı…

Edirne’de adeta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı! Edirne’nin Menzilahir Mahallesi’nde ikamet etmekte olan 13 yaşındaki U.B ile aynı yerde yaşayan ve iyi bir arkadaş olan 12 yaşındaki Erkan Mermi, birlikte zaman geçirirlerken bir anda nedeni belli olmayan bir şeyden dolayı aralarında tartışmaya başladılar. Bu tartışma ise kısa bir süre içerisinde kavgaya dönüşünce hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir olay yaşandı.

ARKADAŞINI SOKAK ORTASINDA VURDU

Yaşanılan tartışma sonrası evine giden U.B, kısa bir süre sonra geri döndü ve evden pompalı tüfeği de yanına aldı. Arkadaşı Erkan Mermi’nin yanına gelen U.B, tartışma devam ederken pompalı tüfeği ateşledi ve 12 yaşındaki arkadaşı çeşitli yerlerinden vurdu. Sonra da o korkuyla olay yerinden kaçtı.

Olayın şokunu yaşayan mahalleli ise hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Mahallede çok sayıda polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise hemen küçük çocuğu hastaneye kaldırdı. Fakat yapılan bütün müdahalelere karşın 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Arkadaşını vuran U.B’nin ise gözaltına alındığı öğrenildi.  

 

Edirne Edirne haberleri haberler haber gündem haberleri pompalı tüfek pompalı