Düzineler Halinde Hareket Ediyorlardı! Kulak Ağrısıyla Hastaneye Giden Gencin Kulağından Çıkanlar Şok etti

TAKİP ET

Çin'de kulak ağrısı şikayetiyle hastaneye giden bir gencin kulağından onlarca kurtçuk çıkarıldı. Doktorların kulağına operasyon yaptığı gencin kulağının içinden çıkan kurtçukların dışarı çıkartıldıklarında hala hareket ettikleri görüldü.

Çin’de kulak ağrısı şikayetiyle hastaneye giden bir gencin kulağından onlarca kurtçuk çıkarıldı. Doktorların kulağına operasyon yaptığı gencin kulağının içinden çıkan kurtçukların dışarı çıkartıldıklarında hala hareket ettikleri görüldü.

Olay, Çin’de genç bir adamın başına geldi. Alınan bilgilere göre, şiddetli kulak ağrısı ile hastaneye başvuran genç hayatının şokunu yaşadı. Doktorların operasyon uyguladığı gencin kulağından onlarca kurtçuk çıktı.

DÜZİNELERCE KURTÇUK ÇIKTI

Yaşadığı şiddetli kulak ağrısı ile hastaneye giden ve ağrılarının günlerdir devam ettiğini söyleyen gencin yapılan ilk tetkikler sonucunda kulağında kurtçuklar olduğu belirlendi. Doktorların operasyon yapılması gerektiğini söyleyen genci operasyona hazırladıkları ve kulağındaki kurtçukları çıkarma işlemine başladıkları belirtildi. Kulağından düzinelerce kurtçuk çıkarılan gencin kulağının temizlenme işlemleri devam ederken çıkarılan kurtçukların bir kaba konduğu ve kap içinde hala hareket ettikleri belirtildi. Doktorlar gencin kulağından çıkan ve sayısı onları aşan bu kurtların sinek larvası olabileceğinden şüphelendikleri öğrenildi.

SİNEK LARVASI HANGİ DURUMLARDA ORTAYA ÇIKAR?

Sinek larvası hijyenik olmayan koşullarda ortaya çıkıyor. Özellikle başımızı koyduğumuz yastık kılıfları, çarşaflar ve yattığımız yerin hijyenik olduğundan emin olmamız gerekiyor. Bu konuda el ve vücut temizliği de büyük önem taşıyor. Kulak temizliğinin çok dikkatli ve özenli yapılması ve kulak içinin temizliğinden emin olunması gerekiyor. Sinek larvaları özellikle bakterilerin yerleşmeye müsait olduğu kulak içlerinde sıklıkla görülebiliyor.

 

Sağlık haberleri Çin Sinek Larvası Kurtçuk Kulak içi Dünya sağlık Kurtçuk nasıl oluşur Sinek larvası nedir