Düzce'de Şaşkına Çeviren Olay: Fethullah Gülen'e Küfreden Babasını Gözünü Kırpmadan Vurdu

TAKİP ET

Düzce'de şaşırtan bir olay yaşandı. 3 sene önce polislikten istifa ettiği öğrenilen Erol K. isimli bir adam FETÖPDY elebaşı terörist Fetullah Gülen'e küfür ettiği için tartışma yaşadığı 70 yaşındaki babasını silahla vurarak bacağından yaraladı.

Düzce’de şaşırtan bir olay yaşandı. 3 sene önce polislikten istifa ettiği öğrenilen Erol K. isimli bir adam FETÖPDY elebaşı terörist Fetullah Gülen’e küfür ettiği için tartışma yaşadığı 70 yaşındaki babasını silahla vurarak bacağından yaraladı.

Olay, Düzce Kaynaşlı ilçesine bağlı olan Yeniyurt köyünde yaşandı. 3 sene önce Diyarbakır Trafik Tescil Denetleme Şubesi’ndeki görevinden istifa ettiği öğrenilen Erol K. isimli bir adamın dün akşam saatlerinde 70 yaşındaki babası Cemal K.’yi FETÖ elebaşı Gülen’e hakaret ve küfür ettiği gerekçesiyle silahla vurarak ayağından yaraladığı öğrenildi. 

BABASINI YARALAYAN SALDIRGAN TUTUKLANDI

Oğlunun silahından çıkan ateşle ayağından vurulan yaşlı adam kanlar içinde yere yığılırken silah seslerini duyan yakınları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ayağından yaralanan Cemal K. sağlık görevlileri tarafından ambulansa alınarak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altın alındı. Babasını vurarak yaralayan Erol K. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak yapılan sağlık kontrollerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edildi. 70 yaşındaki babasını vurarak yaralayan Erol K. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından ‘kasten dam öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı. Öte yandan saldırganın ifadesinde, tabancasını doldururken kazayla babasını vurduğunu söylediği öğrenildi. 

 

düzce kaynaşlı yeniyurt köyü fetullah gülen küfür hakaret baba oğul silah yaralama