Duyanlar Şaşıp Kaldı! Seksomnia Hastası Adam Uykusunda Eski Sevgilisine Tecavüz Etti

TAKİP ET

ABD'de yaşanan bu olay akıllara durgunluk verdi. Uyurgezerlik herkes tarafından bilinen bir uyku hastalığı olsa da tam tersine çoğu kişi tarafından pek bilinmeyen bir hastalıkta uykuda cinsel ilişkiye girmektir. ABD'de bu uyku hastalığına yakalanan bir adam tam 7 yıl hapse mahkum edildi. İşte detaylar…

ABD’de yaşanan bu olay akıllara durgunluk verdi. Uyurgezerlik herkes tarafından bilinen bir uyku hastalığı olsa da tam tersine çoğu kişi tarafından pek bilinmeyen bir hastalıkta uykuda cinsel ilişkiye girmektir. ABD’de bu uyku hastalığına yakalanan bir adam tam 7 yıl hapse mahkum edildi. İşte detaylar…

Herkes tarafından bilinen uyurgezerlik bir uyku hastalığıdır. Ancak Seksomnia yani uykuda cinsel ilişkiye girme hastalığı çoğu kişi tarafından bilinmez. ABD’de bu hastalığa yakalanan bir adam bu yüzden tam 7 yıl hapse çarptırılmış.

UYKUSUNDA TECAVÜZ ETMEYE ÇALIŞMIŞ

Konuyla ilgili alınan bilgilerde, ABD’de yaşayan Tom adlı bir adamın bir arkadaşının evinde tanıştığı ve yakınlaştığı Sarah adlı kız arkadaşıyla samimi bir birliktelik yaşamaya başladığı öğrenildi. Başlarda her şey normal seyrinde giderken bir akşam çiftin bir partide içki içtiği ve evlerine gelerek uyudukları sırada hiç beklenmedik bir şey yaşandığı öğrenildi. Sarah, bir anda uykusundan uyandığında Tom’un kendisiyle cinsel ilişkiye girmeye çalıştığını gördü. Yaşanan olay karşısında şaşıran ve üzülen Sarah’nın ertesi gün olay nedeniyle Tom’dan ayrılmaya karar verdiği öğrenildi. Fakat Tom, Sarah’nın kendisine söylediklerine bir anlam veremiyordu. Tom’un sevgilisi Sarah ile cinsiel ilişkiye girmeye çalıştığını ısrarla hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

SEKSOMNİA NEDİR?

Yaşanan tuhaf olay sonrasında doktora başvurduğu öğrenilen Tom’un hayatını etkileyecek gerçeklerle tanıştığı öğrenildi. Doktorlar Tom’a uyku bozukluğu teşhisi koymuştu ancak her şey bununla sınırlı değildi. Tom, Seksomnia olmuştu. Yani kişinin hem uyanık hem de uykuda olabildiği haldi. Bu durumda kişilerin beyin dalgalarından kaynaklı bazı durumlar sergiler ve uyanık gibi görünseler de aslında uyuyorlardır. Bu konuyla ilgili görülen diğer vakalarda kişilerin uyku halinde konuşabildikleri, yürüyebildikleri, yemek yiyebildikleri, cinsel ilişkiye girdikleri hatta araba bile kullandıkları belirlenmi.

 

Dünya haberleri Seksmonia nedir Seksomnia hastalığı Uykuda tecavüz Sevgilisine uykuda tecavüz etti