Dünyayı Şaşırtan Gelin! Evlenecek Bir Erkek Bulamayınca Kendisiyle Evlendi

TAKİP ET

Kuzey İtalya'nın Lissona kentinde evlenecek bir erkek bulamayınca kendisiyle evlenen gelin tüm dünyayı şaşırttı. Kendisiyle evlenen kadın toplamda 10 bin Euro'luk masrafla 70 kişinin önünde nikahını kıydırdı.

Kuzey İtalya’nın Lissona kentinde evlenecek bir erkek bulamayınca kendisiyle evlenen gelin tüm dünyayı şaşırttı. Kendisiyle evlenen kadın toplamda 10 bin Euro’luk masrafla 70 kişinin önünde nikahını kıydırdı.

Lissona kentinde kendi kendisiyle evlenen gelin tüm dünyayı şaşırttı. Normal şartlarda bir erkekle nikah masasına oturması gereken kadın hayallerine uyan erkeği bulamayınca kendi kendisiyle evlenme kararı aldı. 

TEK BAŞINA GELİNLİK GİYEREK PASTA KESTİ

40 yaşında olduğu ve bir spor salonunda hocalık yaptığı öğrenilen Laura Mesi hayallerine uyan bir erkek bulamayınca kendi kendisiyle evlenme kararı aldı. Evliliği için toplamda 10 bin Euro harcayan ve düğününe 70 kişiyi davet eden Mesi, davetlilerin önünde bir dostuna nikahını kıydırdı. Tek başına davetliler önünde giydiği gelinlikle yürüyen ve nikah şekerlerini dağıtan kadın pastasını da tek başına kesti. 

BALAYINA BİLE ÇIKTI

70 kişinin önünde kendi kendisiyle evlenen kadının düğününde her şeyi eksiksiz ve kusursuzdu. Nedimeleri bile olan kadının tek başına yaptığı düğünden sonra yine tek başına balayına çıktığı öğrenildi. yaptığı ilginç hareket sonrasında açıklama yapan Mesi’nin, kendisine uygun evlenecek birini bulamayınca böyle bir karar aldığını ve her şeyi yasal nikaha göre düzenlediğini şimdi ise evlilik müesseselerinde kendi kendinden sorumlu olduğunu bundan dolayı da çok mutlu olduğunu söyledi. 

 

dünya kuzey italya lissona düğün kendisiyle evlendi balayı nikah tek başına evlendi gelin