Dünyanın Gözü Kulağı 3'lü Zirvede! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kritik Zirve İçin Soçi'de

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik 3'lü zirve için Soçi'ye uçtu. Rusya Devlet Başkanı Putin'in davetlisi olarak Rusya'nın Soçi kentine hareket etti. Burada Putin, Erdoğan ve zirvesi gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik 3’lü zirve için Soçi’ye uçtu. Rusya Devlet Başkanı Putin’in davetlisi olarak Rusya’nın Soçi kentine hareket etti. Burada Putin, Erdoğan ve zirvesi gerçekleşecek.

Dünyanın gözü bugün gerçekleşecek olan Erdoğan, Putin ve Ruhani zirvesinde. Gerçekleşecek olan üçlü zirvenin gündeminde Suriye’deki çözüm süreci var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu kritik görüşmeye Rusya Devlet Başkanı Putin’in davetlisi olarak katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 13.15 sularında kritik görüşme için özel uçağıyla Soçi kentine hareket etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÖZEL ŞEKİLDE KARŞILANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Soçi kentine iniş yapmasıyla burada Krasnodar Vali Yardımcısı Sergey Boldin, Soçi Belediye Başkanı Anatoli Pahomov, Türkiye Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz, Türkiye Norveç Başkonsolosu Yunus Emre Özigci ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar karşıladı.

ERDOĞAN’A EŞİ EMİNE ERDOĞAN’DA EŞLİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Soçi kentine yaptığı seyahatte eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kanaklar Bakanı Berat Albayrak’da eşlik etti.

SURİYE KRİZİ GÖRÜŞÜLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ve İran Başbakanı Ruhani görüşmesinde masaya yatırılacak olan Suriye krizinin çözümü için görüşme yapılacak. Alınan bilgilere göre gerçekleştirilecek olan 3.2lü zirvede Suriye’nin geleceği hakkında bazı kararlar alınacağı da belirtildi.