Dünya Kupası Maçına Damga Vurmuştu! O Güzel Cinsel İçerikli Film Yıldızı Çıktı

TAKİP ET

Rusya ve Suudi Arabistan'ın karşılaştığı Dünya Kupası açılış maçında herkesin konuştuğu güzel, cinsel ilişki film yıldızı çıktı.

Rusya ve Suudi Arabistan’ın karşılaştığı Dünya Kupası açılış maçında herkesin konuştuğu güzel, cinsel ilişki film yıldızı çıktı. 

Dünya kupası maçları heyecanlı bir şekilde başlarken Rusya ve Suudi Arabistan’ın karşılaştığı Dünya Kupası açılış maçında kameralara takılan sarışın güzel bir anda herkesin konuştuğu isim haline geldi. Dünya Kupası açılış maçında Moskova Luzhniki Stadı’nda kameraların merceğinde olan sarışın güzel tüm dünyanın gündemine oturdu. 

CİNSEL İÇERİKLİ FİLM YILDIZI ÇIKTI

Genç kadının şanı Rusya’yı aşarak tüm dünyaya yayılırken hayranları kadın hakkında detaylı araştırma yaparak kimliğine ulaşmayı başardı. Geride bıraktığımız Salı akşamı ekranlara gelen Rusya ve Mısır arasındaki karşılaşmada yine kameralara takılan güzelin göğsündeki yaka kartına yakın çekim yapılması sonucunda adının ‘Natalya Nemchinova’ olduğu öğrenildi. Genç kadının cinsel içerikli film yıldızı olduğu öğrenilirken Rus güzelin aynı zamanda, ‘Natali Nemtchinova, Natalia Andreeva, Delilah G, Danica, Amanda, Asya ve Annabell gibi kullandığı takma isimlerle filmlerde rol aldığı belirlendi.

EURO 2016 MAÇLARINDA DA GÖRÜLMÜŞ

Öte yandan tüm dünyanın konuştuğu sarışın Rus güzelin Euro 2016 maçlarında da görüntülendiği ortaya çıktı. 2007 yılında katıldığı güzellik yarışmasında ‘Miss Moscow’ seçildiği öğrenilen genç kadının Fransa’da gerçekleştirilen turnuvada da ateşli bir taraftar olarak tribünlerdeki fotoğraflarının paylaşıldığı ve o dönemde de adından oldukça sık bahsedildiği öğrenildi.

 

Dünya haberleri Dünya kupası Rusya Güzel Cinsel içerikli film yıldızı Suudi Arabistan Natalya Nemchinova