Dünya Hayvan Hakları Günü: Down Sendromlu Çocuklar

TAKİP ET

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, down sendromlu çocuklar Kapıçam mevkisindeki Büyükşehir Belediyesine ait hayvan barınağına götürüldü.

 Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü'nde, down sendromlu çocuklar Kapıçam mevkisindeki Büyükşehir Belediyesine ait hayvan barınağına götürüldü.

Hayvan hakları günü, barınakta yavru kedileri seven, besleyen çocuklar ile geçti. Hayvanları görünce heyecanlanan çocuklar, görevli ve gönüllülerce gezdirildi.

Etkinlik sırasında Down sendromlu çocuklar, sokakta yaralanan ve barınakta tedavi olan hayvanlarla tek tek ilgilenerek, onlara süt ve ekmek ikram ettiler.

     

4 ekim barınak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü down sendromu dünya hayvan hakları HAYTAP hayvan hakları federasyonu hayvan sevgisi kahramanmaraş Kapıçam Veteriner İşleri Müdürlüğü