Dünya Gündemi Çalkalanıyor! Trump'ın Tehdidine Putin'den Jet Yanıt

TAKİP ET

ABD Başkanı Donald TRump'ın Rusya'ya karşı yayınladığı mesaj sonrasında Rusya Devlet Başkanı Putin'den yanıt gecikmedi. Trump'ın 'Hazır ola Rusya çünkü hoş, yeni ve akıllı füzelerimiz geliyor.' ifadelerine Putin, sağ duyu çağrısı ile karşılık verdi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Rusya’ya karşı yayınladığı mesaj sonrasında Rusya Devlet Başkanı Putin’den yanıt gecikmedi. Trump’ın ‘Hazır ola Rusya çünkü hoş, yeni ve akıllı füzelerimiz geliyor.’ ifadelerine Putin, sağ duyu çağrısı ile karşılık verdi.

Bugün dünya gündemi ABD ve Rusya arasında yaşanan gerginlikle çalkalanıyor. Bu sabah saatlerinde Rusya’nın ABD’nin Suriye’ye atacağı füzelere karşılık vereceği açıklamasının ardından ABD Başkanı Trump, yayınladığı art arda mesajlarla tehditkar ifadeler kullandı. Trump’ın Rusya’ya yönelik yayınladığı mesajlar sonrasında Rusya Devlet Başkanı Putin sağ duyu çağrısı yaptı.

‘HAZIR OL RUSYA’

Donald Trump, Rusya’nın Suriye ile ilgili açıklamalarının ardından yayınladığı mesajda, ‘Hazır ol Rusya çünkü hoş, yeni ve akıllı füzelerimiz geliyor.’ ifadeleriyle açık açık tehdit etti. 

‘SAĞ DUYUNUN HAKİM OLMASINI UMUYORUZ’

ABD Başkanı Trump’ın art arda yayınladığı bu mesajların ardından Rusya Devlet Başkanı Putin’den yanıt gecikmedi. Putin, ‘Dünyadaki durum endişe verici. Sağ duyunun hakim olmasını umuyoruz.’ diyerek ılımlı bir yaklaşım gösterdi.

Ayrıntılar Geliyor...

 

Dünya haberleri Donald Trump Putin Savaş ABD Rusya Suriye