Donald Trump'tan Şaşkınlık Yaratan İtiraf Geldi

TAKİP ET

ABD Başkanı Donald Trump yaptığı son açıklamalarda ilginç itiraflarda bulunurken hala kablolu telefon kullandığını açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump yaptığı son açıklamalarda ilginç itiraflarda bulunurken hala kablolu telefon kullandığını açıkladı. 

ABD Başkanı Donald Trump yapmış olduğu açıklamalarda pek çok kişiyi şaşırtacak itiraflarda bulundu. Cep telefonu kullanıp kullanmadığı sorulduğu zaman telefonlarının Rusya ve Çin tarafından dinlendiği yönündeki haberlere atıfta bulunarak çok az telefon kullandığını ve kullandığı zaman ise kablolu telefon kullandığını belirtti. 

Bir süredir ABD Başkanı Donald Trump'un Çin ve Rusya tarafından dinlendiği yönündeki haberlerin çıkması üzerine sosyal medya hesabından tepki gösterdiğini ortaya koydu. Ortaya çıkan haberlerin tamamen yanlış kaynaklardan alındığını ve herhangi bir gerçeklik payının bulunmadığını dile getirdi. 

KABLOLU TELEFON KULLANIYORMUŞ

ABD Başkanı Donald Trump yapmış olduğu açıklamaların ardından adeta ateş püskürdü. ABD'de eski başkanların evlerinin önüne konulduğu iddia edilen bombalı paketler hakkında da tepkisini dile getirdi. Bombalı paketlerin doğru olduğunu ancak başkanların evlerine gönderilenlerin tamamen farklı paketler olduğunu, ülkede kaos yaratılmaya çalışıldığını belirtti. Bu konuda özellikle medyanın yanlış haberler yaptığını dile getirerek sert çıkıştı. ABD Başkanı Donald Trump'un telefonlarının uzun süredir Çin ve Rusya tarafından dinlendiği yönünde haberler çıkmıştı. Bu haberlerin tamamen yanlış bir makaleden kaynaklandığını dile getirmesi dikkat çekti. Cep telefonu kullanmadığını, özellikle kablolu telefon kullandığını ve kullandığı telefonun da devlet kontrolünden geçirilmiş olduğunu belirtti. 

donald trump telefon dinleme sert tepki