Doktorundan Müjdeli Haber: Deniz Baykal'ın Son Durumu Sevindirdi!

TAKİP ET

Rahatsızlanarak acilen hastaneye kaldırılan ve herkese büyük panik yaşatan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal üç kez ameliyat geçirmiş ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Baykal'ın doktoru Prof. Dr. Erkan İbiş, Deniz Baykal'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve beyin fonksiyonlarının iyi tepkiler verdiğini belirtti.

Rahatsızlanarak acilen hastaneye kaldırılan ve herkese büyük panik yaşatan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal üç kez ameliyat geçirmiş ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Baykal’ın doktoru Prof. Dr. Erkan İbiş, Deniz Baykal’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve beyin fonksiyonlarının iyi tepkiler verdiğini belirtti.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmekte olan CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili olan Deniz Baykal’ın son durumu hakkında açıklama yapan Prof. Dr. Erkan İbiş, Baykal’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve beyin fonksiyonlarının tedaviye iyi tepkiler verdiğini söyledi.

‘SOLUNUMUNU KENDİ YAPACAK DURUMDA’

Prof. Dr. Erkan İbiş, Baykal’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve beyin fonksiyonlarının günden güne daha iyi hale geldiğini belirtirken şuuru kapalı olduğunu ancak kendi solunumunu yapacak duruma geldiğini söyledi. Şu anda kendisini fazla yormaması için cihazla solunum desteği verildiğini aktaran İbiş, Baykal’ın sağlık durumu hakkında kendilerinden gelen açıklamalar dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesi konusunda da uyardı. İbiş, Baykal’ın sağlık durumu hakkında tüm bilgilerin en şeffaf şekilde kamuoyuna duyurulduğunu da sözlerine ekledi.

 

Deniz Baykal Tedavi Hastane Doktor Erkan İbiş Açıklama Sağlık durumu nasıl Yoğun bakım CHP Son sağlık durumu