Doktorları Bile Şaşırttı! Karnındaki Şiddetli Ağrıyla Gittiği Hastanede Anüsünden Yılan Balığı Çıktı

TAKİP ET

Çin'de doktorları bile şaşırtan olay, bir adamın karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurması ile ortaya çıktı. Hastaneye yaşadığı şiddetli ağrılarla başvuru yapan ve hastaneye geldiğinde sarhoş olduğu belirtilen hastanın anüsünden canlı bir yılan balığı çıkarıldı. Ayrıyeten bu olayın ülkede ilk defa yaşanmadığı ve sadece bu yıl içerisinde görülen dördüncü vaka olduğu belirtildi.

Çin’de doktorları bile şaşırtan olay, bir adamın karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurması ile ortaya çıktı. Hastaneye yaşadığı şiddetli ağrılarla başvuru yapan ve hastaneye geldiğinde sarhoş olduğu belirtilen hastanın anüsünden canlı bir yılan balığı çıkarıldı. Ayrıyeten bu olayın ülkede ilk defa yaşanmadığı ve sadece bu yıl içerisinde görülen dördüncü vaka olduğu belirtildi.

KARIN AĞRISIYLA GİTTİ, YILAN BALIĞI ÇIKTI

Alınan bilgilere göre, Çin’de bir adam oldukça sarhoş bir şekilde gittiği hastanede şiddetli karın ağrısı şikayeti olduğunu söyledi. Doktorların incelemeleri sonucunda adamın anüsünde canlı bir yılan balığı olduğu tespit edildi. Hemen operasyona alınan adamın anüsündeki yılan balığı başarılı bir şekilde çıkarıldı. Yılan balığının adamın anüsüne nasıl girdiği merak edilirken sarhoş olan adamın sorulan hiçbir soruya yanıt vermediği öğrenildi. 

DOKTORLAR AÇIKLAMA YAPTI

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gelen ve konulan teşhis sonucunda geçirdiği operasyonla anüsündeki yılan balığı çıkarılan hasta hiçbir soruya yanıt vermezken, doktorlar merakları gidermek istedi ve canlı yılan balığının bir şekilde hastanın vücuduna sızmış olabileceğini belirtti. Diğer yandan Çin’de kıyı bölgelerde yılan balıklarına sıklıkla rastlandığı ve tadındaki lezzetten dolayı fazlasıyla tüketildiği belirtildi. Lezzetinden dolayı ülkede sık olarak tüketilen yılan balığının vücuda takılma oranının oldukça yüksek olduğu belirtilirken ülkede görülen vücuttaki yılan balığı vakasının bu yıl içerisinde yaşanan son vakayla birlikte dördüncü defadır meydana geldiği belirtiliyor.

 

Sağlık haberleri Çin Anüsünden yılan balığı çıkan adam Canlı yılan balığı Yılan balığı vücuda nasıl girer Yılan balığı öldürür mü Yılan balığı nasıl çıkartıldı