Doktor Dehşeti Yaşattı! 'Nefes Alamıyorum Lütfen Bırak!'

TAKİP ET

Ankara'da doktorluk yapan çiftten kadın kocasından öldüresiye dayak yediği için şikayetçi oldu. Doktor bile bunu yapıyorsa demekten kendimizi alamadığımız olay karşısında hakimin verdiği karar ise düşündürücü oldu.

Ankara'da doktorluk yapan evli çiftten kadın yaşadığı şiddetin sonucunda polise başvurdu. 5 yıllık eşinin kendisini darp ettiğini ve günlerce şiddet uyguladığını anlattı. 5 yıllık kocasından şikayetçi olan kadın aynı zamanda hakkında koruma talebinin çıkarılmasını istedi. Savcılığa yaptığı başvurunun ardından darp edildiğine dair fotoğrafları ve hastane kayıtlarını paylaşmayı ihmal etmedi. 

Filiz Y. K. isimli kadın olay gününü ve yaşadığı dehşeti anlattı. Gezmek için gittikleri kayınvalidesinde çocuklarının yanında kocası ile tartışmaya başladıklarını ve gün içerisinde kocasının kendisine son derece agresif davrandığını anlattı. Eve gitmeden önce uzun süre dışarıda vakit geçirmelerine rağmen kocasının sinirinin geçmediğini anlatan kadın bu durumun eve geldikten sonra da devam ettiğini belirtti. 

'NEFES ALAMIYORUM' DİYE YALVARMIŞ

Eve döndükten sonra çocukların gözleri önünde konuşmak istediği halde kendisine tokat atmaya başladığını ve bir anda üzerine oturarak yumruk ve tokatlarına arka arkaya devam ettiğini anlattı. Talihsiz kadının en çok etkilendiği durum ise tüm bunları çocuklarının gözleri önünde yapmış olmasıydı 

Kendisine engel olmak isteyen çocuklarını da tartakladığını öne süren kadın en son kafasını komodin ile yatağın arasında sıkıştıran kocasına 'Lütfen bırak nefes alamıyorum' diyerek yalvarmış. Cama çıkıp yardım istemesine rağmen kimseye sesini duyuramayan kadın 3 saat boyunca aralıksız olarak eşinden şiddet görmüş. Şimdilerde boşanma davası açan ve uzaklaştırma kararı çıkaran kadın hakim tarafından haksız tahrik ve iyi hal indirimleri ile sadece 1 yıl 1 ay hapis cezası alan kocasından korktuğunu dile getirdi. Karara ise son derece tepkili. 

doktor çift koca