Diyarbakır'da Yok Artık Dedirten Olay! Önce Sataştı Dayak Yedi Daha Sonrada Kadına Saldırdı!

TAKİP ET

Diyarbakır'da bu kadarına da yok artık dedirtecek bir olay yaşandı. Bir saldırgan yan yana yürüyen çifte önce laf attı. 'Burada böyle yürüyemezsiniz' diyen adam çiftle bir süre tartıştı. Saldırgan daha sonra adama vurmaya çalıştı ancak karşılığı sert oldu. Yüzüne aldığı darbeler sonrasında sersemlemeye başlayan saldırgan adamla başa çıkamayacağını anlayınca başka bir yol denedi. Kadına vurmaya başlayan saldırgan gücünü kadında göstererek kadını darp etti.

Diyarbakır’da bu kadarına da yok artık dedirtecek bir olay yaşandı. Bir saldırgan yan yana yürüyen çifte önce laf attı. ‘Burada böyle yürüyemezsiniz’ diyen adam çiftle bir süre tartıştı. Saldırgan daha sonra adama vurmaya çalıştı ancak karşılığı sert oldu. Yüzüne aldığı darbeler sonrasında sersemlemeye başlayan saldırgan adamla başa çıkamayacağını anlayınca başka bir yol denedi. Kadına vurmaya başlayan saldırgan gücünü kadında göstererek kadını darp etti.

Şaşırtan olay Diyarbakır Merkez Yenişehir İlçesi Ekinciler Caddesi Kooperatifler Mahallesinde meydana geldi. Yolda yürüyen bir çifte sataşmaya başlayan bir şahıs çifti 200 metre boyunca takip etti. Daha sonra çifte ‘Burada böyle yürüyemezsiniz’ dedi. Sataşan saldırgan daha sonra tartışmayı büyüttü ve adama vurmak istedi. Ancak saldırgana karşılık sert oldu. 

Yüzüne ağır darbeler alan saldırgan gücünün erkeğe yetemeyeceğini anladığında ise şoke eden bir şey yaptı. Yüzüne yumruk darbesi alan saldırgan erkeği bırakarak kadına saldırmaya ve darp etmeye başladı. Kadının saldırgan tarafından darp edildiğini gören vatandaşlar ise hemen oraya gelerek saldırganı uzaklaştırdı. Yaşanan darp olayı güvenlik kamerasına bir bir yansıdı. 

 

diyarbakırda şaşırtan olay bu kadarına da yok artık dedirtti diyarbakır saldırgan çifte saldıran kişi kadını darp etti