Dikkatli Öğretmen Küçük Çocuğa Yapılan İstismarı Ortaya Çıkardı!

TAKİP ET

Malatya'da iki akrabası ve iki komşusu tarafından 1 yıl boyunca cinsel istismara uğrayan çocuk ruh halindeki değişimleri fark eden dikkatli öğretmeni tarafından cinsel istismardan kurtuldu.

Malatya'da 9 yaşındaki küçük bir çocuğa ikisi akraba ikisi komşu olmak üzere toplam 4 kişinin cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Henüz üçüncü sınıf öğrencisi olan küçük çocukta yaşanan bazı olumsuz değişimlerin farkına varan öğretmeni ise durumu biraz araştırınca korkunç gerçeği ortaya çıkardı. Küçük çocuğun ruh halinde yaşanan değişimden yola çıkarak cinsel istismar gerçeği ortaya çıkarıldı.

Malatya'da ikisi akraba ikisi komşu olmak üzere 4 kişinin 9 yaşındaki bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Konu hakkında derin bir soruşturma açıldı. Ancak savcılık tarafından dosyanın gizlilik içerisinde yürütülmesine karar verildi. Zanlıların tamamının yaşanan olayı kapatmak için uğraştıkları, küçük çocuğu bu sebeple defalarca tehdit ettikleri ortaya çıktı. 

ÖĞRETMENİN DİKKATİ ORTAYA ÇIKARDI

Küçük çocuk yaşadıklarının ağırlığı ile içine kapandı. Mutsuz bir ruh hali içerisine büründü. Daha önce böyle olmadığı belirlenen küçük çocuğun öğretmeni durumu kısa sürede fark etti. Çocuk ile kurulan diyalog sonrasında korkunç gerçeği gözyaşları içerisinde anlattığı öğrenildi. 

Yaşanan istismarı gerçekleştiren kişilerin iki akrabası ve onların kapı komşusu olduğu öğrenildi. Bu kişilerin cinsel istismarına toplam 1 yıl boyunca maruz kaldığı öğrenildi. Durumu öğrenen öğretmen zaman kaybetmeden yetkililer ile paylaştı. Bunun ardından gerçekler bir bir ortaya çıktı. Gerçek olduğu belirlenen olay sonrasında savcılık tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı 

malatya öğretmen cinsel istismar