Deprem Bu Kez 5.9'la Salladı! Bölgede Son Durum Ne?

TAKİP ET

Geride bıraktığımız hafta 7.1şiddetinde bir depremle sallanan Meksika'da yüzlerce kişi hayatını kaybetmiş ve kabus dolu anlar yaşanmıştı. Gelen son deprem haberlerinde Meksika'nın bu kez de 5.9'la sallandığı bilgisi alındı.

Geride bıraktığımız hafta 7.1şiddetinde bir depremle sallanan Meksika’da yüzlerce kişi hayatını kaybetmiş ve kabus dolu anlar yaşanmıştı. Gelen son deprem haberlerinde Meksika’nın bu kez de 5.9’la sallandığı bilgisi alındı.

Meksika depremlerle sarsılmaya devam ediyor. Geride bıraktığımız Salı günü 7.1 şiddetindeki depremle sarsılan Meksika’da depremin bilançosu ağır olmuş ve ölü sayısı giderek artmıştı. Ölen ve evsiz kalan vatandaşlardan sonra ağır bilanço henüz atlatılamamışken bugün bir deprem daha meydana geldi ve Mekisa bu kez 5.9 şiddetinde sarsıldı. 

ART ARDA DEPREMLER

Meksika’da yaşanan depremle ilgili Pasifik Tsunami Uyarı Merkezi’nden gelen son bilgilere göre, Meksika Chiapas eyaletinde bulunan Tonala’nın 99 km Güneybatısında bugün 5.9 şiddetinde deprem meydana geldiği bilgisi verildi. Yaşanan deprem sonrasında herhangi bir can ve mal kaybı olup olmadığı hakkında henüz resmi bir bilgi verilmezken depremin detayları ilgili de net bir açıklama yapılmadı. 

 

dünya haberleri meksika deprem 7.1 5.9 ölü yaralı tonala