Denizli'de kimliği belirsiz bir kişi trafik kazasında yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Üzerinden kimlik bulunmayan ve henüz kimliği belirlenemeyen 40 -50 yaşları arasında olan bir vatandaş, Denizli Merkezefendi'de, yol kenarında ölü halde bulundu. Ölen şahsın bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Kaçan sürücü ekipler tarafından aranıyor

Henüz kimliği belli olmayan, 40 50 yaşlarında olduğu düşünülen bir şahıs, Denizli’de, yol kenarında ölü halde bulundu. Kaza, Merkezefendi ilçesinin Kumkısık Mahallesinde yaşandı.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR CESET BULDU

Kent merkezine doğru hareket halindeki bir otomobil, Kumkısık Kavşağına geldiği esnada bir yayaya çarptı ve ardından kaçtı. Saatler sonra cansız bedeni yol kenarında görenler durumu ihbar ederek olay yerinde Merkezefendi İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler gönderildi.

OLAYIN TRAFİK KAZASI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yolda metrelerce fren izinin bulunduğunu ve cam parçalarının olduğunu tespit ederek çalışma kapsamlarını genişletti.

KİMLİĞİNİN BELİRLENMESİ İÇİN OTOPSİ YAPILACAK

40-50 yaş aralığında olduğu düşünülen ve üstünde kimlik bulunmayan ölü bedende Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri detaylı inceleme yaptı. Sonra ise ölü beden otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna sevk edildi.

KAÇAN SÜRÜCÜ ARANIYOR

Jandarma ekipleri, metrelerce fren izi yaparak hasarlı otomobili ile olay yerinden kaçan sürücünün bulunması için çalışma yürütüyor. Olay hakkında soruşturma açıldı.