Dehşeti Kaydetti: Karısını, Kayınpederi ve Kayınvalidesini Katleden Genç Facebook'ta Canlı Yayın Yaparak İntihar Etti!

TAKİP ET

Yozgat Aydıncık ilçesinde büyük bir dehşet yaşandı. 24 yaşında olan Sıddık Gököz karısı, kayınpederi ve kayınvalidesini av tüfeğiyle öldürdükten sonra Facebook'ta canlı yayın yaparak intihar etti.

Yozgat Aydıncık ilçesinde büyük bir dehşet yaşandı. 24 yaşında olan Sıddık Gököz karısı, kayınpederi ve kayınvalidesini av tüfeğiyle öldürdükten sonra Facebook’ta canlı yayın yaparak intihar etti.

Olay, Yozgat’ın Aydınlık ilçesinde Dereçiftlik köyünde yaşandı. 24 yaşında olan Sıddık Gököz bir süredir ayrı yaşadığı karısı Özlem Gököz ile kayınvalidesi ve kayınpederini av tüfeğiyle öldürdükten sonra Facebook’ta canlı yayın yaparak intihar etti.

KATLİAMIN SEBEBİ ÇOCUĞUNU GÖREMEMESİYMİŞ

Karısı Özlem Gököz ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süredir ayrı yaşayan Sıddık Gököz dehşet saçtı. Alınan bilgilere göre, Özlem Gököz geçimsizlik sebebiyle çocuğunu alarak ailesinin yanına yerleşti. Sıddık Gököz 1.5 yaşında olan çocuğunun kendisine gösterilmediğini iddia ederek bugün akşam saatlerinde eline tüfek alarak kayınpederinin evini bastı. Evi basan Sıddık Gököz, karısı Özlem Gököz, kayınpederi İsmail Özçay ve kayınvalidesi Zeynep Özçay’ı tüfekle vurarak öldürdü.

FACEBOOKTA YAPTIĞI CANLI YAYINDA TÜFEKLE İNTİHAR ETTİ

Olayın ardından evden kaçan Sıddık Gököz, Facebook’ta yaptığı canlı yayında yaptıklarına pişman olduğunu söyleyerek boş bir arazide tüfekle kendisini vurarak intihar etti. 

 

yozgat aydıncık dehşet katliam kayınpeder kayınvalide facebook canlı yayın intihar