Dehşete Düşüren Cinayeti Eski Eşler Ortaya Çıkardı! Cani Koca "Sizi Öldürmek Farz Oldu" Diyerek Anne-Kızın Kafasını Kesti

TAKİP ET

Belçika'da yaşayan Türk koca 'Sizi öldürmek farz oldu' şeklinde attığı mesajla imam nikahlı karısı ve onun annesinin kafasını keserek vahşice öldürdü. Cani adamın attığı mesajlarda kan dondurdu.

Belçika’da yaşayan Türk koca ‘Sizi öldürmek farz oldu’ şeklinde attığı mesajla imam nikahlı karısı ve onun annesinin kafasını keserek vahşice öldürdü. Cani adamın attığı mesajlarda kan dondurdu.

Olay, Belçika Liege Herstal bölgesinde meydana geldi. Belçika’da yaşayan ve Türk olan Giresunlu Emine Yağmur isimli kadın kocasından boşandıktan sonra başka bir adamla imam nikahı kıydı. İmam nikahlı eşinden hamile kalan ve doğum yapan Yağmur, doğumdan sonra kocasıyla ayrı yaşamaya başladı. Ayrı yaşamaya başlayan çift arasında tartışma ve kavgalar yaşandığı iddia edilirken kocanın sürekli tehdit mesajları gönderdiği ve son olarak ‘Sizi öldürmek farz oldu’ diyerek imam nikahlı karısı ve onun annesinin kafasını keserek öldürdüğü ortaya çıktı.

İMAM NİKAHLI KOCASINDAN ŞİDDET GÖRDÜ

İmam nikahı kıyan çift arasında bir süre sonra şiddetli geçimsizlik yaşandığı ve Emine Yağmur’un kocasından sözlü ve fiziksel şiddet görmeye başladığı öğrenildi. Bir süre sonra gördüğü şiddete dayanamayan Emine Yağmur, doğum yaptıktan sonra annesi Fatma Yağmur ile bir eve yerleşti. Ancak kadının imam nikahlı kocası Beytullah A. bir türlü kadını rahat bırakmadı.

‘SİZİ ÖLDÜRMEK FARZ OLDU’

Bir süre sonra kızını kullanarak Emine Yağmur’a şiddet uygulamaya devam eden Beytullah A., yaklaşık 2 hafta önce Emine Yağmur’a ‘Sizi öldürmek farz oldu’ şeklinde bir mesaj gönderdi. Bu mesaj sonrasında beraber yaşayan anne kızın evine giden gözü dönmüş adam evde imam nikahlı karısını ve onun annesini bıçaklayıp kafalarını keserek vahşice öldürdü. Cinayet sonrasında evdeki kızını alarak boşandığı karısına götüren cani adamın durumundan şüphelenerek Beytullah A.’nın öldürdüğü Emine Yağmur’un eski kocasını arayarak durumu anlattı. Olay sonrasında eski karısının evine giden Ural Aydın, kapıyı dakikalarca çalmasına rağmen kimsenin açmaması üzerine durumu polise haber verdi. Belçika polisinin olaya el atmasıyla vahşi cinayet ortaya çıktı. 

 

Belçika Türk koca İmam nikahlı eş Anne kızın boğazını kesti Cinayet