Define Ararken Cinlerden Korunmak İçin Akıl Almaz Yöntem!

TAKİP ET

Niğde'de kaçak bir şekilde kazı yapıp define arayan kişilerin cinlerden korunmak için bunun için bir hoca tuttukları öğrenildi.

Niğde'de kaçak bir şekilde kazı yapıp define arayan kişilerin cinlerden korunmak için bunun için bir hoca tuttukları öğrenildi. 

Bir süredir Niğde'de akşam saatlerinde Yukarı Kayabaşı mahallesi üzerinden izinsiz define arandığı iddia edilmişti. Bunun ardından bir süredir kaçakçılık ekipleri tarafından konu hakkında inceleme başlattığı öğrenildi. Bunun ardından polis tarafından bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon sonrasında define avcılarının kıskıvrak bir şekilde yakalandığı öğrenildi. 

Bir evin bodrum katında 10 kişilik ekibin kazı çalışmaları gerçekleştirdiği öğrenildi. Olay yerine akşam saatlerinde polis ekipleri tarafından bir baskın düzenlendi. Bu baskın sonrasında suçüstü bir şekilde yakalandığı öğrenildi. Olay yerinde yapılan araştırmaların devam ettiği öğrenildi. Şüpheliler ise polis tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındılar. 

CİNLERİ DÜŞÜNÜP HOCA TUTMUŞLAR

Kazı olayları sırasında kazı yapan kişilerin definenin cinler tarafından korunuyor olabileceğinden şüphelendikleri iddia edildi. Bunun ardından definenin cinler tarafından korunmasından endişe duyan defineciler bu iş için bir hoca tuttular. Define için kazı çalışmaları devam ederken bir yandan hocanın Kuran okuduğu ve böylece tüm olumsuzluklardan kurtulabilecekleri iddia edildi. Kazı çalışmalarının ardından olay yerinde dedektör, kazma kürek, Kuran ve dua kitaplarının bulunduğu öğrenildi. Akıl almaz define işleminin detayları son derece dikkat çekti. 

niğde define cin hoca