Defalarca Telefon Numarasını Değişti, Eski Sevgilisinden Kurtulamayınca...

TAKİP ET

Antalya'da ayrıldığı sevgilisi S.T. tarafından sürekli rahatsız edildiği iddiası ile bunalıma giren 19 yaşındaki Zehra D. Yaşadığı Dördüncü kattaki dairenin penceresinden kendisini boşluğa bırakarak hayatına son verdi.

Antalya'nın Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi'nde dün saat 22.00 sularında yaşanan olayda, İddiaya göre 19 yaşındaki Z.D.  bir süre önce Erkek arkadaşı S.T.’den ayrıldı. Fakat aynı mahallede yaşayan  S.T.,  sürekli olarak genç kızı telefonla arayarak taciz etti.  10 defa telefon numarasını değiştiren genç kız bu sağcılardan kurtulamayınca bunalıma girdi. Iddiaya göre eski sevgilisi Zehra D.'nin ailesiyle oturduğu dairenin zilini de sık sık çalarak  rahatsız etmeye devam etti.

GECE KONUŞMAK İÇİN GELDİ

Dün gece de S.T., genç kız ile konuşmak için eve geldi. Zehra D.'nin erkek kardeşi, Kapıyı açarak S.T. ile tartıştı. Tartışma apartman içinde başlayıp sokakta devam ettiği sırada Zehra D., oturduğu apartmanın 4'üncü katındaki dairenin penceresinden kendisini boşluğa bıraktı. 4. kattan beton zemine düşen genç kız Ağır yaralanırken olay yerine çağrılan ambulansla götürüldüğü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken S.T. gözaltına alındı. Emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından S.T. 'Ölüme sebebiyet vermek, intihara yönlendirmek' suçlarından adliyeye sevk edildi.

antalya intihar son dakika son dakika haberi