Darp Sebebi Şaşkına Çevirdi! Kadın Yolcuyu Döverek Yol Ortasına Bırakan UBER Şoförü Gözaltında

TAKİP ET

İstanbul Atatürk Havalimanı'na gitmek üzere UBER'i tercih eden bir kadın dehşeti yaşadı. Aracın şoförü ile kadın arasında çıkan ücret tartışması kötü sonla bitti. UBER şoförünün tartışma yaşadığı kadın müşterisini önce darp edip daha sonra araçtan indirerek yol ortasında bıraktığı öğrenildi. Gözü dönmüş UBER şoförü M.Ü'nün olay sonrası gözaltına alındığı öğrenildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’na gitmek üzere UBER’i tercih eden bir kadın dehşeti yaşadı. Aracın şoförü ile kadın arasında çıkan ücret tartışması kötü sonla bitti. UBER şoförünün tartışma yaşadığı kadın müşterisini önce darp edip daha sonra araçtan indirerek yol ortasında bıraktığı öğrenildi. Gözü dönmüş UBER şoförü M.Ü’nün olay sonrası gözaltına alındığı öğrenildi.

Olay, İstanbul’da bir UBER’de meydana geldi. Son zamanlarda taksiciler ve UBER şoförleri arasında yaşananlar herkesi oldukça tedirgin etmişti. Gerginlik devam ederken bu kez skandal UBER şoföründen geldi. UBER’i tercih eden bir kadın yolcu UBER şoförü tarafından uğradığı darp saonucu dehşeti yaşadı.

FİYAT KONUSUNDA TARTIŞMA ÇIKMIŞ

UBER şoförü ve kadın arasında çıkan tartışmanın ücret tartışması olduğu iddia edildi. Alınan bilgilere göre, Atatürk Havalimanı’nda inecek olan kadın yolcu UBER şoförünün kendisinden ücretin daha üzerinde olan bir rakam olan 220 lira istemesi üzerine tartışmaya başladı. Bu ücretin fazla olduğunu söyleyen ve ödemek istemeyen yolcu Birgül E. ile UBER şoförü M.Ü, tartışmaya devam etti. Tartışmanın büyümesi ve tansiyonun yükselmesi sonucu UBER şoförünün kadın yolcuyu darp ettiği ve yolun ortasında bıraktığı öğrenildi.

UBER ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Kadın yolcunun darp edilmesi sonucunda polise yaptığı şikayetle ekipler harekete geçti. Alınan bilgilere göre aracına binen Birgül E.’yi darp ettiği iddia edilen UBER şoförü 24 yaşındaki M.Ü sivil trafik polisleri tarafından gözaltına alındı. M.Ü’nün polis merkezine teslim edildiği ve işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

 

UBER şoförü Kadın yolcu Darp Neden darp etti İstanbul Atatürk havalimanı Gözaltı