Damat Gelini Evinden Böyle Aldı, Görenler Şaştı Kaldı

TAKİP ET

Manisa'da bir damat, gelini babasının evinden 4 tekerlekli ve halat yardımıyla çekilerek hareket ettirilebilen bir kayıkla aldı. Damadın babası tarafından Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethinde karadan yürüttüğü gemilerden esinlenerek tasarlanan kayıkla müstakbel eşini alan damat, kayığı halatla çekerek hayat arkadaşına şehir tur attırdı.

Manisa'da bir damat,  gelini babasının evinden 4 tekerlekli ve halat yardımıyla çekilerek hareket ettirilebilen bir kayıkla aldı. Damadın babası tarafından Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethinde karadan yürüttüğü gemilerden esinlenerek tasarlanan kayıkla müstakbel eşini alan damat,  kayığı halatla çekerek hayat arkadaşına şehir tur attırdı.

Manisa'da düzenlenen gelin alma töreni şaşkınlık yarattı. Tülay-Halil İnser ile Derya -Mehmet Doğrul çiftlerinin çocukları Damla Doğrul ve Kemal İnser, gelin alma töreni sıra dışı bir işe imza attı. Kısa süre önce yapılan nikahla evlenen çift bugün yapılan düğünlerinde görenleri şaşırttı. Damat, denizi olmayan Manisa'da eşine baba evinden almaya kayıkla gitti.

BABASI TASARLADI
Damadın kuaförlük yapan babası Ali insan tarafından tasarlanan 4 tekerlekli ve halat yardımıyla çekilebilen Kayığa, damat evinin önünde bindi. Temsili olarak hazırlanan Yeniçeri askerleri kayığı çekerek gelinin baba evine kadar götürdü. Gelinin baba evinden alan damat Kemal İnser,  daha sonra kayığın halatını kendisi omuzlayarak, hayat arkadaşına şehir turu yaptırdı.  Vatandaşlar gelin ve damada güzergah boyunca büyük ilgi gösterirken,  Ayrıca kayıt nedeniyle oluşan trafiğe rağmen sürücülerde gelin ve damada alkışladı.

manisa gelin alma töreni kayık renkli görüntüler