Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şahitlik Yaptığı Nikahta Gökçek Mesajı! Nikahı O Belediye Başkanı Kıydı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da eski Milletvekili Veli Seyda'nın oğlunun nikah törenine katılarak nikahta şahitlik yaptı. Nikahta ise dikkat çeken en önemli detay nikahı Melih Gökçek yerine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın kıyması oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da eski Milletvekili Veli Seyda’nın oğlunun nikah törenine katılarak nikahta şahitlik yaptı. Nikahta ise dikkat çeken en önemli detay nikahı Melih Gökçek yerine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın kıyması oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da eski AK Parti Şırnak Milletvekili olan Veli Seyda’nın oğlunun nikah törenine katıldı. Nikahta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahitlik yaptığı görüldü.

NİKAHTA BELEDİYE BAŞKANI DETAYI

Cumhurbaşkanlığı Külliye’sinde yaptığı kabuller sonrasında Sheraton Otel’de gerçekleşecek olan Muhammed Seyda ve Kübra Bedevioğlu’nun nikah törenine geçen Erdoğan burada eski AK Parti Şırnak Milletvekili Veli Seyda’nın oğlu Muhammed Seyda’nın nikah şahidi oldu. nikahta en çok dikkat çeken ise nikahı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın kıyması oldu. Daha önce bu tür protokol nikahlarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıyarken bu kez Mustafa Ak’ın kıyması akıllara Cumartesi günü istifasını açıklayacak olan Melih Gökçek’in yerine Mustafa Ak’ın geleceği düşüncesini getirdi. daha önce de görevi bırakacağını duyuran Gökçek’in yerine Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile Sincan belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın getirileceği iddia edilmişti.

 

Ankara Nikah Nikah Şahidi Cumhurbaşkanı Erdoğan Veli Seyda Melih Gökçek Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak