Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sınıra Sürpriz Ziyaret! Yetkililerle Özel Görüşme Gerçekleştirdi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Şırnak'ta yer alan 23. Sınır Jandarma Tümen Komutanlığı'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada yetkililerle özel bir görüşme gerçekleştiren Erdoğan daha sonra özel uçağıyla Ankara'ya döndü.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Şırnak’ta yer alan 23. Sınır Jandarma Tümen Komutanlığı’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada yetkililerle özel bir görüşme gerçekleştiren Erdoğan daha sonra özel uçağıyla Ankara’ya döndü.

Şırnak’ta gerçekleştirilen AK Parti 6. Olağan Kongresine katılmak için Şırnak’a hareket eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kongrenin hemen ardından Şırnak 23. Sınır Komutanlığı’na sürpriz bir ziyarette bulundu.

GENELKURMAY BAŞKANI EŞLİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sınır komutanlığına gerçekleştirdiği sürpriz ziyarette Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar eşlik etti. Burada yetkililerle uzun süre özel bir görüşme gerçekleştiren Erdoğan, burada gerçekleştirdiği görüşmenin ardından beraberinde bulunan heyetle birlikte Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’na geçerek burada kendisini bekleyen özel uçağıyla Ankara’ya doğru yola çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıfır noktasına gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili henüz bir açıklama yapılmazken Yetkililerle uzun süre görüşme gerçekleştiren Erdoğan’ın beraberindeki heyette Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da eşlik ettiği öğrenildi.

 

Şırnak Şırnak haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Sıfır noktasına ziyaret Sınıra ziyaret AK Parti