Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Canlı Yayında Flaş Açıklama: OHAL Kalkıyor Mu?

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında, 'Seçim sonrası OHAL'i masaya yatırıp onu kaldırma gibi bir durum söz konusu olabilir.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında, ‘Seçim sonrası OHAL’i masaya yatırıp onu kaldırma gibi bir durum söz konusu olabilir.’ dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Kanal D-CNN Türk ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Seçim sonrası OHAL’i masaya yatırarak kaldırma gibi bir durum söz konusu olabileceğini belirtti. 

‘MEYDANLAR ISINMAYA BAŞLADI’

Canlı yayında açıklama yapan Erdoğan, ‘Meydanlar ısınmaya başladı. Muhtarlarla periyodik görüşmelerim oluyor biliyorsunuz, bugün de iftar yemeği yaptık. 47. toplantımızdı. Bir bakkalı çırağa teslim eder misiniz? Sayın İnce meydanlarda terörle mücadele ile ilgili bir şey dedi mi? Ben duymadım. O ise Demirtaş’ı Edirne Cezaevi’nde ziyaret ediyor. Bunu anlamak mümkün değil. Sözde Adalet Yürüyüşü’nde de kim vardı yanlarında? Bunların bir kısmı yurt dışında kaçak, bazıları cezaevinde. Bunlarla uğraşıyoruz. Cumhurbaşkanlığına aday olmuş bir insanın bunlarla bir arada olması mümkün mü? Herkes konumunu iyi bilmeli. Keşke TRT’deki bu yayınlar olmasa.’ dedi.

‘TÜRKİYE’DE TELEFONU EN ÇOK DİNLENEN BENİM’

‘Türkiye’de telefonu en çok dinlenen benim.’ diyen Erdoğan, ‘Bu FETÖ takımının burada olduğu zamandan tutun. Hepsi dinliyor.’ dedi. 

‘OHAL’İ KALDIRABİLİRİZ’

Proje bizim işimiz diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Benim garip guruba vatandaşım şehir hastanelerine gittiğinde o kadar mutlu oluyor ki. Mesele bu yani.’ ifadelerinde bulundu. Öte yandan Erdoğan açıklamalarında, ‘Seçim sonrasında OHAL’i masaya yatırıp onu kaldırma gibi bir durum söz konusu olabilir. Onu çalışmasını da yapmış olacağız.’ dedi.

 

Erdoğan Cumhurbaşkanı OHAL Canlı yayın Kanal D CNN Türk OHAL Kalkacak mı 24 Haziran seçimleri