Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Acı Açıklama: "Şehidimiz Var!"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de bir ödül töreninde yaptığı açıklamalarda, Zeytin Dalı operasyonuyla ilgili yaşanan son gelişmeleri de aktardı. Suriye'deki teröristler tarafından taciz ateşleri açıldığını söyleyen Erdoğan, gerçekleştirilen havan saldırısında 1 şehidimiz olduğunu duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’de bir ödül töreninde yaptığı açıklamalarda, Zeytin Dalı operasyonuyla ilgili yaşanan son gelişmeleri de aktardı. Suriye’deki teröristler tarafından taciz ateşleri açıldığını söyleyen Erdoğan, gerçekleştirilen havan saldırısında 1 şehidimiz olduğunu duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’de gerçekleştirilen Ankara Sanayi Odası Ödül Töreni’nde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye ve tüm dünyanın gündem konusu olan Zeytin Dalı operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, Kuzey Suriye’deki terörist gruplardan taciz ateşi açıldığını belirtti. Bu büyük mücadele içerisinde şehit ve gazilerimizin olacağını aktaran Erdoğan, hiçbirinin karşılıksız da kalmayacağının altını çizdi.

‘HAVAN SALDIRISNDA 1 ŞEHİDİMİZ VAR’

Açıklamalarında, Kuzey Suriye’deki teröristler tarafından yapılan havan saldırısında 1 şehidimiz olduğunu aktaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehitlerimizin kanının asla yerde kalmayacağını ve bunun karşılıksız kalmayacağını yineledi. Gerçekleştirilen Zeytin Dalı ve diğer operasyonlar sonrasında Suriyeli vatandaşların huzur içinde evlerine dönebileceklerini aktaran Erdoğan, Afrin’de başlayan operasyona Türk halkının tamamının büyük bir destek verdiğini ve oradaki halkında baskı ve zulümden kurtulacağını söyledi. 

‘BİRİLERİNDEN İCAZET ALMAMIZA GEREK YOK’

Konuşmalarında Amerika’ya da sert çıkan Erdoğan, operasyonun fazla sürmemesini isteyen Amerika’ya ‘Bizim orada durmaya merakımız yok. Ne zaman işimiz biterse çekilmesini biliriz.’ diyerek kimseden icazet almayız ifadeleriyle operasyondaki kararlılığı bir kez daha tekrarlamış oldu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin Suriye Şehit Açıklama Beştepe