Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye Misilleme! ABD Kriz İçin Şart Koştu, Erdoğan FETÖ Elebaşını İstedi

TAKİP ET

ABD ve Türkiye arasında yaşanan vize krizi henüz durulmazken ABD'nin Türkiye'ye vize krizi ile ilgili 4 şart koştuğu ancak Türkiye'nin bu şartları reddettiği öğrenildi. ABD'nin şartlarından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'da şartını sundu ve FETÖ elebaşı Gülen'in kendilerine verilmesini istedi.

ABD ve Türkiye arasında yaşanan vize krizi henüz durulmazken ABD’nin Türkiye’ye vize krizi ile ilgili 4 şart koştuğu ancak Türkiye’nin bu şartları reddettiği öğrenildi. ABD’nin şartlarından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’da şartını sundu ve FETÖ elebaşı Gülen’in kendilerine verilmesini istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT World Forum’unda yaptığı açıklamalarda ABD ile olan vize krizine de değindi. ABD’nin vize krizi için Türkiye’ye 4 şart sunduğunu söyleyen Erdoğan kendilerinin bu şartları kabul etmediğini belirtti.

 FETÖ ELEBAŞINI İSTEDİ

Erdoğan, ABD’nin kendilerine sunduğu şartlarla ilgili konuşurken, içeride birisi var onu bize verin dendiğini söyleyerek ABD’ye FETÖ elebaşı Gülen’i hatırlattı. ABD’nin önce yargıdan geçmemiş olan FETÖ elebaşı Gülen’i kendilerine vermelerini söyleyen Erdoğan, ABD’nin büyükelçi teklifini ve vize krizi için sundukları 4 şartı kabul etmediklerini bir kez daha belirtti.

ABD PYD’YE VERDİĞİ DESTEĞİ GERİ ÇEKSİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’nin PYD’ye verdiği desteği geri çekmesini söyleyerek kendisinin bu konu hakkında ABD Başkanı Trump ile görüştüğünü bu yüzden de bir kez daha bu konuya değindiğini belirtti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT World Forum Açıklama ABD FETÖ elebaşı Fethullah Gülen Trump 4şart Misilleme