Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon Havalimanı'nda Duygulandırdı: "Eren'imizin Evini Ziyaret Edeceğim!"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da yaptığı açıklamalarla, Eren Bülbül'ün evini ve kabrini ziyaret edeceğini söyleyerek 'Eren'imiz' diye hitap ettiği Maçka şehidi Eren Bülbül'ü bir kez daha andı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da yaptığı açıklamalarla, Eren Bülbül’ün evini ve kabrini ziyaret edeceğini söyleyerek ‘Eren’imiz’ diye hitap ettiği Maçka şehidi Eren Bülbül’ü bir kez daha andı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seyahat gerçekleştirdiği Trabzon havalimanında halka hitap etti. Erdoğan, Maçka’da PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ü de unutmadı. ‘Eren’imizin ailesini ve kabrini ziyarete gideceğim’ diyen Erdoğan yaptığı açıklamayla duygulandırdı.

ERDOĞAN RİZE’DE İL KONGRESİNE KATILACAK

Trabzon havalimanında halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisini havalimanında bekleyen herkese teşekkür ederek bugün gerçekleştirilecek olan AK Parti Rize İl Kongresine katılacağını ve yapılacak yatırımları inceleyeceğini belirtti. 

EREN BÜLBÜL’Ü UNUTMADI

Açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ü de unutmadı. Eren Bülbül’ün ailesini evlerinde ziyaret edeceğini söyleyen Erdoğan, Şehit Eren Bülbül’ün kabrini de ziyarette bulunacağını belirtti. Havalimanındaki vatandaşların ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganlarına karşılık ‘Evet, Şehitler ölmez vatan bölünmez’ ifadeleriyle karşılık verirken Trabzon halkına kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını söyleyerek teşekkür etti. Erdoğan, Rize’de gerçekleştirilecek olan kongre sonrasında Trabzon kongresine katılacağını daha sonrada Gümüşhane ve Bayburt ziyaretlerinin ardından Maçka’ya geçeceğini aktardı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Maçka Trabzon Açıklama Eren Bülbülü ziyaret edecek Eren Bülbülün kabrine ziyaret AK Parti Rize İl Kongresi Havalimanı