Connie Rose Seabourne Reklamların Aranan Yüzü Oldu!

TAKİP ET

Connie Rose Seabourne down sendromlu kız çocuğu henüz 2 yaşında olan küçük kız, mankenlik yaparak hasta olan pek çok insana umut veriyor.

İngiltere’de yaşayan down sendromlu Connie Rose Seabourne, henüz 23 aylık ve bazı reklam kampanyalarında yer alarak şimdiden mankenliğe başladı. Anne Julie hastalığına rağmen yaptığı şey sayesinde, küçük kızının pek çok insana umut verdiğini söylüyor.

Julie Britton, arkadaşlarından her zaman 2 yaşındaki küçük kızının ne kadar güzel güldüğüne dair övgüler aldığını söylüyor. Pek çok arkadaşının ‘modellik yapmalı’ önerisini dinleyen anne, sonunda küçük kızını bir mankenlik ajansına yazdırıyor ve Connie Rose, şimdiden iki firmanın reklam kampanyasında yer alıyor.

Connie Rose, beklenen tarihten 2 hafta önce doğdu ve henüz 2 haftalıkken down sendromu teşhisi konuldu. Kızı doğmadan önce down sendromlu çocuk doğurma riskinin yüksek olduğunu öğrenen Julie Britton, hamileyken yapılan tanı amaçlı testi özellikle yaptırmadığını söylüyor.

Bu konunun kendisi için önemli olmadığnı söyleyen anne, “Arkadaşlarımdan down sendromu tanısı konulmuş çocukları olanlar var. Bu çocuklarla ilgili hiçbir olumsuz deneyim yaşamadım. Sadece onlara destek olmanız gerekiyor ve bu benim için bir problem değil. Sadece sevgiye ihtiyacı olan herhangi bir bebek” açıklamasını yapıyor.

Kızının çekimler sırasında çok eğlendiğini söyleyen Britton “Connie Rose eğlendiği sürece bunu yapmaya devam edeceğiz. Eğer modellik yapmayı istemezse hemen bırakacağız. En önemli olan onun ne yapmak istediği.” diyor.