Çok Şaşıracaksınız! Islak Çorapla Uyumanın İnanılmaz Faydası

TAKİP ET

Her ne kadar kulağı garip gelse de yatağa ıslak Çorapla yatmak birçok semptomun hafiflemesine sağlıyor. Islak çorapla uyumak düşününce çok zor gelebilir ama faydaları saymakla bitmiyor.

Her ne kadar kulağı garip gelse de yatağa ıslak Çorapla yatmak birçok semptomun hafiflemesine sağlıyor.  Islak çorapla uyumak düşününce çok zor gelebilir ama faydaları saymakla bitmiyor.

Özellikle kan akışını hızlandıran bir yöntem gribe karşı oldukça etkili.  Vücudun kan dolaşımının düşmesi özellikle kış aylarında başta grip olmak üzere birçok hastalığı da beraberinde getiriyor.  Bu Hastalıklarla mücadele etmek için öncelikle bol bol dinlenmek ve Su içmek gerekiyor.  Ama Gribe karşı alabileceğiniz önlemlerin bir tanesi de ıslak çorapla Yatağa girmek oluyor. 

ISLAK ÇORAPLA UYUYUN HASTALIKTAN KURTULUN
Gribe karşı alacağınız onlarca önleyen sayabiliriz ama onlardan en ilginç Ondan size bahsetmek istiyoruz.  Dünyaca ünlü bir dergide yayınlanan habere göre ayaklardaki kan akışını hızlandırmak için yatağa ıslak çorapla girmek gerekiyor.  Çünkü grupta mücadele edebilmek için kan akışının hızlanması gerekiyor. Bu yöntemi uygulamak için öncelikle ayağınızı Sıcak suya sakın Daha sonra da ince bir çift Pamuklu çorabı da aynı suya batırın.  Bu ıslak çorapları yatağa girerken ayağınıza giyin.  Tabii ki çorapların Üzerine de bir çift kuru yün çorap giyin ki yatağımız ıslanmasın. Sabaha kadar ayağınızda kalacak olan bu ıslak çorapları kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. 

 

ıslak çorapla uyumak grip grip tedavisi sağlık grip nasıl geçer