Çocuklukta Yakalandığı Hastalık Onu Bu Hale Getirdi! Yüzünü Görenler Şok Oluyor

TAKİP ET

Çin'de bir kadın çok nadir görülen kanser türlerinden olan bir hastalığa yakalandı. Kanser hastası olan genç kadının yüzünü görenler ise hayretler içinde kaldı.

Çin’de bir kadın çok nadir görülen kanser türlerinden olan bir hastalığa yakalandı. Kanser hastası olan genç kadının yüzünü görenler ise hayretler içinde kaldı.

Çin’de çok nadir görülen bir kanser türüne yakalanan genç bir kadının yüzünü gören herkes büyük şaşkınlık yaşıyor. İsmi verilmeyen kadının ‘Nörblastoma ‘ adlı Çocukluk çağında görüldüğü belirlenen otonom sinir sistemi tümörü hastalığına yakalandığı belirtildi.

GENÇ KADININ GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETTE KISA SÜREDE YAYILDI

Küçük yaşta bu hastalığa yakalanan genç kadının boynu ve yüzünün şiştiği öğrenildi. Kadının böbrek üstü bezlerinde oluşan şişkinliklerinde maddiyat sıkıntısı çekildiğinden dolayı tedavi edilemediği öğrenildi. Çin’deki talihsiz kadının evini ziyarette bulunan bir Sivil Toplum Kuruluşu’nun kadının görüntülerini çekerek internette yayınladığı ve görüntülerin internette kısa sürede yayıldığı gözlemlendi. Ayrıca STK yetkililerinin hasta kadının yaşamını nasıl sürdürdüğünü anlamak için evine ziyarette bulunduğu belirtildi.

AİLE MADDİ SIKINTI ÇEKİYOR

STK yetkilileri tarafından yayınlanan görüntü ve videolarda hasta kadın ve annesinin yüzünün bu halde olmasına rağmen emek yeme ihtiyacını nasıl giderdiğini ve geçimlerini nasıl sağladıklarını anlattığı görülüyor. Talihsiz kadının durumunun net bir şekilde anlaşılması ve teşhisinin kesin olarak konulabilmesi için gerekli olan tedaviye maddi durumlarının yetmediği ve ailenin hiç parası olmadığı da belirtiliyor. 

 

çin genç kadın tümör kanser çocukluk hastalığı internet görüntü aile