Çocuklarınızın Sinirli ve Saldırgan Olmasını İstemiyorsanız Bunları Yedirmeyin!

TAKİP ET

Çocuklara yedirilen bazı yiyecekler onları asabi yaparak saldırgan olmalarına neden oluyor. Çocuklara bu yiyeceklere yedirmeden önce iki hatta üç kez düşünün.

Çocuklara yedirilen bazı yiyecekler onları asabi yaparak saldırgan olmalarına neden oluyor. Çocuklara bu yiyeceklere yedirmeden önce iki hatta üç kez düşünün.

Tavuk Kanadı

Londra'da eğitim veren Metropoliten Üniversitesi tarafından yapılan araştırmanın sonuçları tavuk kanadı yiyen çocukların daha sinirli ve saldırgan yapıya sahip olduklarını ortaya çıkardı. Isırarak tüketilen yiyeceklerin çocukları daha saldırgan yaptığını belirten uzmanlar, yatmadan önce çocuklara tavuk kanadı yedirilmemesi hususunda aileleri uyarıyor. 

Sosis

Aileler, 10 yaşın altındaki evlatlarına sosis yedirmemeye özen göstermelidir. Çünkü çocuklarda görülen boğulmaların ana nedeninin sosis olduğu biliniyor. 

Fıstık

Fıstık, alerji rahatsızlığında çok sık rastlanan besin kaynakları arasında yer almaktadır. Ayrıca fıstık alerjisinin, ölümle neticelenebilen birçok rahatsızlığın nedeni olduğu tespit edilmiştir. 
Ton Balığı

Çok fazla tüketilen besin maddeleri arasında yer alan ton balığı, aşırı tüketildiği takdirde sinir sistemine zarar verdiğinden dolayı kalp krizini tetikliyor. 

Mantar

Mantarın yabani cinsi tüketildiği takdirde zehirlenmelere neden olabildiği gibi halüsinasyonlara yol açabiliyor. 

Çikolata
 

Çikolatanın içeriğinde bulunan yüksek miktardaki şeker ve kakao, kolesterolü yükseltiyor.  
Dondurma

Dondurmanın içeriğindeki besin maddeleri çabuk bozulabildiğinden dolayı bağırsak rahatsızlıklarına neden olabiliyor. 

Dondurulmuş Gıdalar

Dondurulmuş gıdalar, dondurulurken zararlı organizmaların üreme riski çok yüksektir. Bu zararlı organizmalar ise mide ve bağırsak rahatsızlıklarına yol açıyor. 

Hamur İşi

Aşırı tüketilen hamur işi, vücuttaki kolesterol dengesini bozmaktadır. 

Asitli İçecekler

Asitli yiyecek ve içecekler, mide ve bağırsak rahatsızlıklarının ana nedenidir.

asabi tavuk kanadı sosis fıstık ton balığı mantar çikolata dondurma