Çocuklar Duymasın'da Efsane İsim Geri Dönüyor

TAKİP ET

Geçmişten günümüze yeniden uyarlanan ve izlenme rekorları kıran Çocuklar Duymasın'a bir döneme damga vuran Seyyar Tayyar rolü ile Emin Gümüşkaya yeniden dönüyor.

Geçmişten günümüze yeniden uyarlanan ve izlenme rekorları kıran Çocuklar Duymasın'a bir döneme damga vuran Seyyar Tayyar rolü ile Emin Gümüşkaya yeniden dönüyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi yıllar önce ekranlarda son derece ilgiyle izlenmiş bir aile dizisi olarak biliniyordu. Yıllar sonra benzer bir formatla dizi yeniden yayına kondu. İzleyici kitlesi edinen dizi için yapımcı Birol Güven çeşitli sürprizler yapmaya devam ediyor. 

Daha önce çekilen dizi reytingler sebebiyle final kararı almıştı. O zamanlarda dizide son derece dikkat çeken ve sevilen Seyyar Tayyar rolü ile dikkat çeken Emin Gümüşkaya bulunuyordu. Bunun üzerine yeniden diziye geri döneceği Birol Güven tarafından müjde olarak verildi. 

Ünlü oyuncu Eylül ayında akciğer yetmezliğinden dolayı hastaneye yatmıştı. Bir süre tedavi gören ünlü oyuncunun durumun ağırlaşması ile birlikte yoğun bakıma alındığı öğrenilmişti. 

EFSANE GERİ DÖNÜYOR

Ardından tedavi görerek sağlığına kavuştuğu ifade edilmişti. Yapılan ikili görüşmelerin olumlu geçmesi ile birlikte ünlü oyuncunun dizide daha önce canlandırdığı karakter ile yeniden ekranlara dönmesi bekleniyor. Efsane dizi Çocuklar Duymasın'da son bölümde Meltem ve Haluk'un hayatına sır gibi giren tanımadıkları ancak onları yakınen tanıyan Eray'ın kim olduğu merak konusu haline gelmişti. Bunun üzerine Havuç'un eski sevgilisinin birden ortaya çıkması ortalığı yeniden karıştırmaya yetmişti. 

çocuklar duymasın seyyar tayyar diziye döndü