Çocuğunun Yalvarmalarına Rağmen Ölüme Atladı

TAKİP ET

Antalya'da psikolojik anlamda sorunları olduğu söylenen Nurcan D. oğlunun tüm yalvarmalarına rağmen 6. kattan aşağı atlayarak yaşamına korkunç bir şekilde son verdi.

Antalya'da psikolojik anlamda sorunları olduğu söylenen Nurcan D. oğlunun  tüm yalvarmalarına rağmen 6. kattan aşağı atlayarak yaşamına korkunç bir şekilde son verdi. 

Öğlen saatlerinde Antalya'da korkunç bir olayın yaşandığı öğrenildi. Muratpaşa ilçesinde meydana gelen olay sonrasında tüm mahalleli büyük şok yaşadığını dile getirdi. Öğlen saatlerinde 6 katlı bir binanın altıncı katından aşağı atlayan 72 yaşındaki kadının hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Nurcan D. isimli kadının uzun zamandır psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. İçine kapanan ve kimseyle konuşmayan yaşlı kadının kendi ailesi ile de bir süredir çeşitli sorunlar yaşadıkları etraftaki komşular tarafından iddia edildi. 

OĞLUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE AŞAĞI ATLADI

Sabah saatlerinde duşa giren Nurcan D isimli 72 yaşındaki kadın ardından üzerini giydikten sonra balkona çıktı. Balkonda bulunan çamaşır makinesinin üzerine çıkan Nurcan D. o sırada evde bulunan oğlu ile göz göze geldi. Annesini balkonda çamaşır makinesinin üzerinde görren oğlu büyük panik yaşadı. Annesini indirmek için ikna etmek istedi. 'Yapma anne' diyerek bağıran ve aynı zamanda yardım isteyen oğlunun gözleri önünde kendisini aşağı bıraktı. Bunun ardından aşağıda bulunan park halindeki otomobillerin üzerine çarptıktan sonra zemine çakıldı. Ağır yaralanan kadın sağlık ekiplerinin yaptığı muayene sonrasında hayatını kaybetti. Olay yerinde polis ekipleri inceleme başlattı. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

antalya intihar