Çıplak Fotoğraflarını Çekip Tehdit Etmiş! 16 Yaşındaki Lise Öğrencisinden 4 Sınıf Arkadaşına Tecavüz

TAKİP ET

ABD'de 16 yaşında olduğu öğrenilen bir lise öğrencisinin tam 1 sene boyunca sınıf arkadaşı olan 4 kıza tecavüz ettiği öğrenildi. Kızların çıplak fotoğraflarını çektiği öğrenilen gencin, bu fotoğraflarla arkadaşlarını tehdit ettiği ve tecavüzleri böyle gerçekleştirdiği öğrenildi.

ABD’de 16 yaşında olduğu öğrenilen bir lise öğrencisinin tam 1 sene boyunca sınıf arkadaşı olan 4 kıza tecavüz ettiği öğrenildi. Kızların çıplak fotoğraflarını çektiği öğrenilen gencin, bu fotoğraflarla arkadaşlarını tehdit ettiği ve tecavüzleri böyle gerçekleştirdiği öğrenildi.

ABD’nin Nevada şehrinde meydana gelen olayda, henüz 16 yaşında olduğu öğrenilen lise öğrencisi Melton’un sınıf arkadaşı oldukları öğrenilen 4 kıza tam 1 sene boyunca tecavüz ettiği öğrenildi. Tecavüz olayı ortaya çıktıktan sonra tutuklanan Melton, ömür boyu hapis cezasıyla yargılanması bekleniyor.

BİR DÜZİNE SUÇU BULUNUYOR

Olayla ilgili alınan bilgilere göre, yaklaşık 1 sene boyunca 4 sınıf arkadaşına tecavüz eden Melton isimli lise öğrencisi gencin, cinsel saldırı, çocuk pornografisi ve adam kaçırma gibi birçok suçtan sabıkası bulunduğu öğrenildi. 

BABASININ EVİNDE TECAVÜZ ETMİŞ

Öte yandan lise öğrencisi gencin kızlara babasının evinde o evde yokken tecavüz ettiği bilgisine ulaşıldı. Sınıf arkadaşlarının çıplak fotoğraflarını çekerek tehdit ettiği ve tecavüze zorladığı belirlenirken tecavüze uğrayan kızlardan ikisinin olay sonrasında intihara kalkıştığı belirlendi. Şimdilerde ev hapsinde tutulan Melton’un avukatının yaptığı savunmanın bir başka skandal olduğu açıklandı. Avukat Melton’u kurban ilan ederken 16 yaşındaki gence kimsenin yardımcı olmadığını belirttiği öğrenildi. Melton’un mahkemede bir yetişkin olarak yargılanacağı ve ömür boyu hapis cezası istemiyle dava sürecinin devam edeceği bilgilerine de yer verildi.

 

Dünya haberleri Tecavüz Sınıf arkadaşlarına tecavüz ABD Lise öğrencisi