Cinsel İlişki Sırasında Kelepçeli Fantezi Yapmak İstedi Ölümü Kendi Ayağına Getirdi

TAKİP ET

İngiltere'de yaşamını sürdüren 24 yaşındaki Katie Widdowson isimli bir kadının erkek arkadaşı ile cinsel ilişki sırasında kelepçeli fantezi yapmak istedi. Başına geleceklerden habersiz olan genç kadın kelepçeyi koluna takmasıyla dehşeti yaşadı.

İngiltere’de yaşamını sürdüren 24 yaşındaki Katie Widdowson isimli bir kadının erkek arkadaşı ile cinsel ilişki sırasında kelepçeli fantezi yapmak istedi. Başına geleceklerden habersiz olan genç kadın kelepçeyi koluna takmasıyla dehşeti yaşadı.

İngiltere’nin Birmingham kentinde yaşayan 24 yaşındaki Katie Widdowson isimli kadının erkek arkadaşı ile yaşadığı cinsel ilişki sırasında kelepçeli fantezi yapmak istediği öğrenildi. Başına geleceklerden bir haber kelepçeyi koluna takan kadın daha sonra kolunda oluşan yaralar yüzünden hastanelik oldu. Apar topar hastaneye kaldırılan genç kadından kelepçeden bulaşan yaralar yüzünden çok nadir görülen bir bakteri oluştuğu belirtildi. 

BİR GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

24 yaşında bir çocuk annesi olduğu öğrenilen genç kadının bileğine taktığı kelepçe nedeniyle bileğinde yaralar meydana geldiği ve kaldırıldığı hastanede çok nadir görülen Nakrotizan Fasiit isimli bir bakteri kaptığı teşhis edildi. Kelepçedeki yaraların sebep olduğu belirtilen bakteri nedeniyle genç kadının hastaneye kaldırıldıktan bir gün sonra yaşamını yitirdiği öğrenildi.

 

ingiltere cinsel ilişki fantezi kelepçeli fantezi genç kadın hayatını kaybetti cinsel fantezi sağlık ekipleri