Cinsel İlişki Bağımlısı Kadının Anlattıkları Çok Şaşırttı

TAKİP ET

BBC tarafından yapılan bir araştırma sonrasında cinsel ilişki bağımlısı kadının anlattıkları büyük şaşkınlığa sebep oldu.

BBC tarafından yapılan bir araştırma sonrasında cinsel ilişki bağımlısı kadının anlattıkları büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

BBC tarafından hazırlanan özel bir haber sonrasında cinsel ilişki bağımlılığının bir sorun olduğu gündeme taşındı. Bu konuda bir cinsel ilişki bağımlısı olduğunu kabul eden Neila isimli kadınlar görüşme yapıldı. Genç kadının anlatmış oldukları ise büyük şaşkınlığa sebep oldu. 15 yıl önce İngiltere'de bir finans şirketinde çalışmaya başlayan kadın hayatının bu noktada nasıl değiştiğini anlattı. 

Cinsel ilişki bağımlılığını her fırsatta kabul ederek dile getiren kadın ofiste çalışan erkekleri kışkırtmak amacıyla bazen çeşitli adımlar attığını ya da toplantı odasında projeksiyon ile cinsel içerikli filmler açtığını belirtti. 

CİNSEL İLİŞKİ BAĞIMLILARINA YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYOR

Takıntı derecesinde bağımlı olduğunu belirten genç kadın her gün işten geldikten sonra hiç ara vermeden cinsel içerikli filmler izlediğini belirtti. Bir süre sonra durumun bağımlılığa dönüştüğünü ve rutin bir işlem haline geldiğini belirtti. Daha sonra kendisine partner aramaya başladığını dile getiren genç kadın sadece erkeklerde dış görünüşe bakarak seçim yaptığını itiraf etti. Bağımlılığı ile birlikte isteklerinin de sürekli arttığını söyleyen genç kadın bir süre sonra kendisini sapık gibi hissetmeye başladığını açıkladı. Daha sonra bu konuda tedavi görüp çeşitli eğitimler aldığını, bağımlılıktan kurtulduğunu ve bağımlı olduğunu düşünen kişilere de yardım etmeye çalıştığını anlattı. 

cinsel ilişki bağımlısı takıntı tedavi