Çayda Bulunan Cansız Bedeni 7 Saatte Çıkarıldı

TAKİP ET

Siirt'te arkadaşlarıyla balık avına giden Aslan Kayır, dengesini kaybederek çaya düştü. Ekipler tarafından yapılan arama neticesinde Kayır'ın cansız bedeni, balık ağına dolanmış halde bulundu. Çay'ın bulunduğu bölgenin dağlık olmasından dolayı Aslan Kayır'ın cansız bedenini çaydan çıkarmak için ekipler 7 saat süren çaba sarf etti.

Siirt'in Şirvan ilçesindeki Daltepe köyüne yakın mesafede bulunan Beyaz Köprü Çayı'nda dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, balık avı için arkadaşlarıyla birlikte çaya gelen Aslan Kayır, 3 arkadaşından ayrıldı. Aslan Kayır geri dönmeyince endişelenen arkadaşları, kendisine ulaşmak için telefonla arasalar da yanıt alamadılar. Aslan Kayır'dan bir türlü haber alamayan arkadaşları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talep ettiler. 

İhbarın ardından çayın bulunduğu bölgeye AFAD, UMKE, jandarma, güvenlik korucuları ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kayır'ın bulunması için 61 personelden oluşan ekip tarafından yapılan çalışma sonucunda Kayır'ın cansız bedenine balık ağına dolanmış halde ulaşıldı. 

Ekipler, Kayır'ın cenazesini ambulansa taşımak için bölgenin dağlık olmasından dolayı 7 saat boyunca çalıştı. 

Siirt Şirvan Beyaz Köprü Çayı boğulma haberleri