Cani Anne Bebeğini Nasıl Öldürdüğünü Anlattı!

TAKİP ET

Çorum'da meydana gelen kan donduran bebek cinayetinin ardından yeni doğan bebeğini nasıl öldürdüğünü anlatan cani anne şaşkınlığa sebep oldu.

Çorum'da meydana gelen kan donduran bebek cinayetinin ardından yeni doğan bebeğini nasıl öldürdüğünü anlatan cani anne şaşkınlığa sebep oldu. 

Çorum'da geçtiğimiz günlerde akıl almaz bir olay meydana gelmişti. Bir apartmanın boşluğunda poşete sarılı olarak bulunan bebek cesedi sonrasında polis tarafından açılan soruşturmada doğurduğu bebeği atan annenin yargılamasına başlandı. 19 yaşındaki sanığın yargılaması sırasında duruşmada annesi ve kız kardeşinin de olduğu öğrenildi. Bebeği doğurduğu sırada 18 yaşında olduğu tespit edilen sanık ifadesinde son derece üzgün ve pişman olduğunu ifade etti. 

Olayı anlatan genç kadın babasının evde olmadığı bir zamanda aniden sancılandığını belirtti. Sancısı artınca tuvalete giden ve kendi başına doğum yapan genç kadın bebeğin kordonunu kendi imkanları ile kopardığını anlattı. Ardından bebeği soğuk suyla yıkadığını ancak nefes almadığını gördüğünü dile getirdi. Nefes alıp almadığını anlamak için yarım saat boyunca başında beklediğini ifade etti. 

ANNESİNDEN POŞET İSTEMİŞ

Genç kadın bu süreçte annesinden poşet istemiş ancak annesinin poşeti ne yapacağını sorunca çöpleri atacağını söyleyerek bebeği poşete koymuş. Ardından tuvalette bulunan havalandırma penceresinden bebeğini atan genç kadın içeriye gittikten kısa bir süre bayıldığı için hastaneye kaldırılmış. Hastanede yeni doğum yaptığı anlaşılan genç kadının anne ve kız kardeşi de daha önce hamileliği konusunda herhangi bir bilgilerinin olmadığını, evde sürekli bol kıyafetler giydiği için anlamadıklarını dile getirdiler. Konu hakkında mahkeme sürecinin devam ettiği ve duruşmanın ertelendiği belirlendi.

çorum bebek katili evde doğum cani anne