Çanakkale'de 14 Yaşındaki Çocuk Dehşet Saçtı! İskelede Karşılaştı "Tecavüzcü" Diye Bağırıp Silahla Kurşunladı, Yetmedi Göğsünden Bıçakladı

TAKİP ET

Çanakkale'de dehşet! İskele'de 14 yaşındaki çocuk, 17 yaşındaki gence 'tecavüzcü' diye bağırdıktan sonra silahla kurşun yağdırdı. İki kurşunun isabet ettiği 17 yaşındaki genç yere yığılırken, hırsını alamayan çocuk, bu defa da genci göğsünden bıçakladı. Kalabalığın gözleri önünde katil olan 14 yaşındaki çocuk, olay yerine gelen polislere teslim oldu.

Çanakkale'de dehşet! İskele’de 14 yaşındaki çocuk, 17 yaşındaki gence “tecavüzcü” diye bağırdıktan sonra silahla kurşun yağdırdı. İki kurşunun isabet ettiği 17 yaşındaki genç yere yığılırken, hırsını alamayan çocuk, bu defa da genci göğsünden bıçakladı. Kalabalığın gözleri önünde katil olan 14 yaşındaki çocuk, olay yerine gelen polislere teslim oldu. 

Çanakkale'de iskele meydanında onlarca kişinin gözleri önünde adeta dehşet yaşandı. 14 yaşındaki silahlı saldırgan, "Tecavüzcü" diye bağırdığı 17 yaşındaki genci önce silahla vurdu, ardından da göğsünden bıçaklayarak ölürdü. 

BİR ANDA TARTIŞMAYA BAŞLADILAR
Edinilen bilgiye göre 17 yaşındaki İ.Ç. ile 14 yaşındaki M.İ., Çanakkale meydanda bulunan iskelede karşılaşarak bir anda tartışmaya başladı. Kısa süre içerisinde tartışma kavgaya dönerken, M.İ., belinden çıkardığı tabanca ile İ.Ç.'ye iki el ateş etti. İ.Ç. başından vurularak kanlar içerisinde yere yığıldı. 

BAŞINDAN VURDU, HIRSINI ALAMAYIP BIÇAKLADI
İ.Ç. kanlar içerisinde yerde yatarken, M.İ hırsını alamadı ve bu defa da gencin göğsüne ekmek bıçağını sapladı. Çevrede bulunan vatandaşlar korkudan çığlık atarken, sesi duyan polisler olay yerine geldi. 14 yaşındaki M.İ. polisleri görünce elindeki silahı yere bırakarak teslim oldu. 

GÖZALTINA ALINIRKEN "TECAVÜZCÜ" DİYE BAĞIRDI
M.İ. polisler kendisini gözaltına alırken, yerde yatan gence dönerek 'tecavüzcü' diye bağırdı ve küfür etti. Polis ekipleri bölgeyi güvenlik şeridi ile kapartırken, M.İ. Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 112 sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaptıkları incelemede İ.Ç.’nin öldüğünü belirledi. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından İ.Ç.’nin cesedi Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

 

çanakkale iskele meydan cinayet çanakkale haberleri tecavüzcü çanakkalede 14 yaşındaki çocuk