Büyükşehir Belediyesinden İstanbullulara Maç Güzelliği! Metro ve Marmaray Seferlerinin Saatleri Uzatıldı

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Leipzig maçı için İstanbullulara kolaylık sağladı. Bu akşam Vodofone Park'ta oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçı için Marmaray ve Metro seferlerinin gece saat 01.00'a kadar uzatıldığı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Leipzig maçı için İstanbullulara kolaylık sağladı. Bu akşam Vodofone Park’ta oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçı için Marmaray ve Metro seferlerinin gece saat 01.00’a kadar uzatıldığı belirtildi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı açıklamada bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Leipzig maçı nedeniyle Marmaray seferleri de dahil olmak üzere tüm raylı sistem hatlarının saat 01.00’a kadar uzatıldığı belirtildi. 

İBB AÇIKLAMASINDA BEŞİKTAŞ’A BAŞARI DİLEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Leipzig maçı için İstanbul’da Marmaray’da dahil olmak üzere tüm raylı sistem hatlarının gece saat 01.00’a kadar çalışacağını duyurarak Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden Beşiktaş takımına da başarılar dilediği görüldü.

 

İBB İstanbul metro marmaray raylı sistem ulaşım beşiktaş maçı avrupa ligi vodofone park saatler uzatıldı