Büyük Başlangıçlara Hazır Olun! İşte 9-15 Temmuz Haftasında Burcunuzda Sizi Bekleyenler

TAKİP ET

Yeni hafta güneş tutulmasıyla başlıyor. Bu tutulmayla çok önemli ve büyük gelişmelerin yaşanacağı bir hafta başlıyor. İşte 9-15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları…

Yeni hafta güneş tutulmasıyla başlıyor. Bu tutulmayla çok önemli ve büyük gelişmelerin yaşanacağı bir hafta başlıyor. İşte 9-15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları…

Yeni hafta Yengeç burcunda yaşanan güneş tutulmasıyla başlıyor. Bu tutulmanın etkisiyle ev, evlilik ve aile ilgili yeni gelişmelere ve büyük değişimlere hazır olun. Öte yandan yeni haftada Ay’ın Boğa burcu üzerindeki etkisi ile sağlam adımlar atabilir ve geleceğe yönelik düşüncelerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. 

KoSalı ve Çarşamba günleri ise Ay artık İkizler burcu üzerinde etkisini sürdürecek. Bu süreçte iletişim dünyanızda canlanma, beklediğiniz haberlere ulaşma gibi birçok yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı akşamı itibariyle aşk gezegeni olan Venüs artık Başak burcunda ilerlemeye başlayacak. Bu süreç 7 Ağustos 2018 tarihine kadar sürecek ve burcu ya da yükseleni Başak, Boğa ve Oğlak olanlar daha şanslı bir dönem geçirecek.

FIRSATLAR GEZEGENİ JÜPİTER AKREP BURCUNDA

10 Temmuz Salı akşamı saat 20.03 itibari ile bolluk ve fırsat gezegeni olan Jüpiter Akrep burcundaki retrosunu bitirecek ve 8 Kasım 2018 tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyerek özellikle burcu veya yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanların şansları fazlasıyla artacak.

Perşembe ve Cuma günleri ise Ay artık Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek. Bu süreçte Yengeçler, ev ve aile ile ilgili durumları sık sık gündeme taşıyabilir ve duygusallığınızı daha had safhada yaşayabilirsiniz. 13 Temmuz 2018 Cuma saat 05.48’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile yeni gelişmeler hayatınıza etki edebilir.
Hafta sonu geldiğinde ise Ay artık Aslan burcunda ilerleyecek. bu süreçte enerjiniz artabilir ve sosyal ortamlarda daha fazla bulunabilirsiniz. 

HAFTANIN ŞANSLI BURÇLARI

Yeni haftanın şanslı burçları; Yengeç, Boğa, Oğlak, Balık, Başak ve Akrep

 

Haftalık burç yorumları Günlük burç yorumları Yengeç burcu Burç yorumları Aslan burcu Başak burcu Akrep burcu İkizler burcu Balık burcu Oğlak burcu Boğa burcu Terazi burcu Jüpiter Venüs Koç burcu