Bütün Türkiye'nin şahit olduğu koruma dehşetine İmamoğlu sessiz kaldı

TAKİP ET

Gündemde bomba etkisi yaratan koruma dehşeti ile ilgili gözler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çevrildi. Konuyla ilgili henüz açıklama yapmayan İmamoğlu suskunluğunu koruyor.

Dün gece yaşanan olayla ilgili tepkiler çığ gibi büyüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yakın korumalığını yapan 2 kişinin, trafikte tartıştığı vatandaşı ailesinin gözü önünde darp etmesini konuşuyor.

Ekrem İmamoğlu’ndan henüz bir açıklama gelmedi

Yaşanan olaya polisin müdahale etmesinin ardından taraflar ifadeleri alınmak üzere Büyükçekmece Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Tarafların birbirinden şikayetçi oldukları öğrenildi.  CNN Türk kanalına konuk olan İmamoğlu, gündemdeki olayları değerlendirirken yakın korumalarının yaşadığı olaya ilişkin hiçbir açıklamada bulunmadı. 

İfadeleri alındı

Eşi ve çocuğunun gözleri önünde silahla aracın önünü kesilip sonrasında darp edilen S.A ile dayak atan iki yakın koruma ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Emniyette verilen ifadeler doğrultusunda taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

Dün gece neler yaşanmıştı?

Dün akşam saat 22:00 sularında Beylikdüzü’nde yaşanan olayda araçta eşi ve çocuğu bulunan Serkan A., Ekrem İmamoğlu’nun korumaları tarafından araçtan indirilerek acımasızca darp edildi. İddialara göre eşi ve çocuğu ile evine gitmek için seyir halinde olan Serkan A., trafikte korumalar ile tartışma yaşadı. Yaşanan tartışma sonrası Serkan A.’nın kullandığı araç Ekrem İmamoğlu’nun korumalarının kullanmış olduğu aracın dikiz aynasına çarptı. Bu duruma öfkelenen korumalar, içerisinde eşi ve çocuğunun bulunduğu Sekan  A.’nın peşine düştü. Aracın önünü silahla keserek Serkan A.’yı araçtan indirip darp etmeye başladılar.

Ekrem İmamoğlu