Burun Ameliyatı Sonrası Canından Oldu!

TAKİP ET

2 yıl önce geçirdiği burun ameliyatı sonrasında can veren Kübra Özüberk hakkında tamamlanan tıbbi rapor sonuçları şaşkınlığa sebep oldu.

2 yıl önce geçirdiği burun ameliyatı sonrasında can veren Kübra Özüberk hakkında tamamlanan tıbbi rapor sonuçları şaşkınlığa sebep oldu.

Gaziantep'te 2 yıl önce geçirdiği burun ameliyatı sonrasında oluşan çeşitli faktörler karşısında hayatını kaybeden 17 yaşındaki Kübra Özüberk hakkındaki rapor sonuçları açıklandı. Doktorun tıbbi kurallara uymadığı için genç kızın oluşan komplikasyonların ardından hayatını kaybettiği belirlendi. Konu hakkında soruşturmanın açıldığı öğrenildi. Hekimin uygulamalarının tıp kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilmediğinden dolayı bu tür bir sonucun ortaya çıktığı öğrenildi. 

ÖLÜM SEBEBİ DOKTORUN KURALLARA UYMAMASI ÇIKTI!

Gaziantep Başsavcılığı tarafından hazırlanan raporun ardından soruşturmanın pek çok ayrıntıyı içerdiği ve gizlilik içerisinde yürütüldüğü ifade edildi. Genç kızın basit olarak görülen bir burun ameliyatından sonra feci şekilde hayatını kaybetmiş olması tepkilere neden olmuştu. Bunun ardından ailesi tarafından başlatılan soruşturmada raporlar açıklandı. Sistematik bir otopsi raporunun ardından genç kızın ameliyatına giren doktorlarında polis tarafından sorgulandığı belirtildi. Genç kızın ameliyat sırasında geçirdiği bir beyin kanaması sonrasında hayatını kaybettiği belirlendi. Ameliyatı gerçekleştiren doktorun uyması gereken tıp kuralların hiç birine uymadığı ve bu sebepten dolayı ise genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Konu hakkında açılmış olan soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi. Doktorun görevden alındığı belirtildi. Acılı aile 2 yıl geçmesine rağmen olayın peşini bırakmayacaklarını dile getirdiler. 

sağlık burun ameliyatı gaziantep